Mød Mathilde fra Ringe Efterskole

Mathilde følte sig med det samme godt tilpas på Ringe Fri- og Efterskole, hvilket gjorde valget af efterskole nem. Læs mere her.

Mød Mathilde fra Ringe Efterskole

Jeg valgte at tage på efterskole, fordi jeg gerne ville prøve noget nyt og for at møde en masse nye mennesker. Det tiltalte mig også at kunne komme lidt væk fra ens gamle vaner og hverdag. Jeg kender et par stykker, der har gået på Ringe Fri- og Efterskole, så jeg havde også været nede på skolen et par gange for at se de ting, som de optræder med. Det gav en meget godt indblik i skolen og stemningen, og jeg følte mig virkelig godt tilpas her.

Jeg har valgt danselinjen på efterskolen, fordi jeg tidligere har gået til rytmegymnastik, som minder lidt om det. Til undervisningen danser vi en hel del og lærer en masse forskellige danseserier. Vi har også været på flere ture, hvor vi har været ude og se på forskellige dansestudios og danseuddannelser, og det har været rigtig spændende. Jeg kan virkelig godt lidt vores undervisning, fordi lærerne er gode til at sørge for, at der er variation i timerne, så vi ikke laver det samme hver gang.

Jeg glæder mig virkelig meget til, når vi er tilbage på skolen efter juleferien, fordi vi skal på skiferie til Østrig og Italien med hele efterskolen. Faktisk glæder jeg mig nærmest mere til det end selve juleferien.

Når vi ikke går i skole eller har timer, er vi gode til at være sammen med hinanden. Vi kan fx sagtens finde på at tage en tur ind til byen for at lave noget og hygge os, men vi kan også godt slappe af med en film eller serie, hvis vi bare trænger til det. Vi har også nogle fede faciliteter på skolen, som vi kan bruge i vores fritid. Vi kan blandet andet gå ned i springcenteret og lave gymnastik eller spille fodbold på banerne, hvis det er det, der er stemning for. Jeg kan personligt godt lide at være oppe i springcenteret, og lærerne åbner næsten altid op for det, når vi spørger om lov.

Jeg bor på et tremandsværelse med to søde piger, men vi har lige skiftet værelser, så jeg har ikke noget at kende dem så godt endnu. Men det virker rigtig søde, og det er også fedt, at vi skifter rundt, for så når man nemlig at blive tætte med flere på skolen. Jeg synes, at det er virkelig fedt at have roomies, for så er der altid nogen, man kan snakke med, hvis man har brug for det.  

Mit bedste råd til andre, der overvejer at tage på efterskole er, at de bare skal kaste sig ud i det. Man skal ikke tænke på, hvad andre tænker om det, og man skal bare gøre det, man selv har lyst til. Hvis man er den generte typer, er det helt klart også en god ide, fordi man lærer så meget af det og udvikler sig som person, når man er sammen med så mange nye mennesker.

Er du interesseret i at gå på Ringe Efterskole?

Læs mere om Ringe Efterskole


Annoncer