Mød Theodor fra Efterskolen ved Nyborg

Theodor fortæller her om hverdagen på Efterskolen ved Nyborg, og hvorfor valget faldt på netop denne efterskole. Læs med her.

Mød Theodor fra Efterskolen ved Nyborg

Jeg valgte at tage på efterskole, fordi jeg gerne ville blive bedre til matematik og dansk, og så ville jeg gerne komme i bedre fysisk form. Jeg valgte Efterskolen ved Nyborg, fordi jeg tidligere har spillet basket og tænkte, at det kunne være fedt at spille igen.

Jeg går på basketlinjen på EVN, og det er vildt fedt. Alle er søde, og vi har et rigtig godt sammenhold på holdet og bruger også rigtig meget af vores fritid på at spille basket. Vores to trænere er fra USA og Canada, og der er også mange af de bedste danske spillere, der går på efterskolen, så man kan godt mærke, at der er et højt niveau. Selvom træningen er hård, er det samtidig også sjovt, fordi man er sammen med de venner, man har fået her.

Man kan godt mærke, at der går nogle af de bedste danske basketspillere på efterskolen, men der er plads til alle niveauer.

Når vi har undervisning på efterskolen, er det anderledes i forhold til folkeskolen. Siden vi hele tiden er her, så føles det som om, at lærerne har mere tid til én, og at de fokuserer meget på den individuelle person. Jeg kan helt klart mærke, at jeg er blevet bedre fagligt. Jeg var ikke så stærk i matematik før, men vi har fået god undervisning i det her, og det er jeg vildt glad for.

Det fedeste ved at gå på efterskole, er det fællesskab, man bliver en del af, og alle de mange nye venner man får. Det er fedt, at man nu kender folk fra hele landet.

Vi skal også på skiferie med hele efterskolen efter jul, og det glæder jeg mig virkelig til. Jeg har selv stået på snowboard i 8 år, og jeg synes, at det er rigtig sjovt. Derudover glæder jeg mig også bare til at komme afsted med de venner, jeg har fået her på efterskolen og få en masse nye oplevelser sammen med dem.

Er du interesseret i at gå på Efterskolen ved Nyborg?

Læs mere om Efterskolen ved Nyborg


Annoncer