UC SYD | University College Syddanmark i Esbjerg

Bliv en del af et aktivt studiemiljø på UC SYD Esbjerg campus. Med 3100 studerende og 12 uddannelser er der nok at vælge imellem.

UC SYD - også kendt som University College Syddanmark - er den største uddannelsesinstitution i Sydjylland. Med 14 forskellige professionsbacheloruddannelser, erhvervsuddannelser og korte videregående uddannelser har UC SYD 6.400 studerende fordelt på fire forskellige campusser i Esbjerg, Kolding, Haderslev og Aabenraa. 

Som studerende på Campus Esbjerg bliver du en del af et aktivit studiemiljø med 3100 studerende og 12 uddannelser. Skolen ligger i den østlige del af Esbjerg, og deler blandt andet kantine, fredagsbar og bibliotek med SDU. Det betyder, at du som studerende på UC SYD møder mange forskellige studieretninger i din hverdag på campus.

Campus Esbjerg er UC Syds støste campus, men der er stadig et stort fokus på nærheden. Det betyder, at du finder små hold, og dermed kommer til både at kende dine medstuderende og undervisere rigtig godt.


Hvad kan du læse på UC SYD i Esbjerg?

Læs mere om hver enkelt uddannelse ved at klikke på den.


Studielivet på UC SYD Esbjerg

UC SYD er en af de store uddannelsesinstitutioner i Esbjerg, hvorfor du også finder en lang række faciliteter på campus. Derudover deler UC SYD flere områder med Syddansk Universitet, hvilket kun gør campus endnu større, federe og mere divers.


På Campus Esbjerg finder du bl.a.

  • En god kantine med et godt udvalg
  • En fredagsbar, hvor du kan møde studerende fra andre uddannelser
  • Et bibliotek med læsepladser
  • Svømmehal, klatrevæg og udendørs idrætsanlæg
  • Mange borde, stole og sofagrupper på gangene, som kan bruges til gruppearbejde eller samvær.

Vil du læse mere om dine muligheder på UC SYD eller skal du have lidt mere viden om, hvordan det er at studere i Esbjerg? Find svar på dine spørgmål herunder. 


Annoncer