Vis studentum.dk som: Mobile

UC SYD | University College Syddanmark i Esbjerg

UC SYD - også kendt som University College Syddanmark - er den største uddannelsesinstitution i Sydjylland. Med 14 forskellige professionsbacheloruddannelser, erhvervsuddannelser og korte videregående uddannelser har UC SYD 6.400 studerende fordelt på fire forskellige campusser i Esbjerg, Kolding, Haderslev og Aabenraa. 

Som studerende på Campus Esbjerg bliver du en del af et aktivit studiemiljø med 3100 studerende og 12 uddannelser. Skolen ligger i den østlige del af Esbjerg, og deler blandt andet kantine, fredagsbar og bibliotek med SDU. Det betyder, at du som studerende på UC SYD møder mange forskellige studieretninger i din hverdag på campus.

Campus Esbjerg er UC Syds støste campus, men der er stadig et stort fokus på nærheden. Det betyder, at du finder små hold, og dermed kommer til både at kende dine medstuderende og undervisere rigtig godt.


Hvad kan du læse på UC SYD i Esbjerg?

Læs mere om hver enkelt uddannelse ved at klikke på den.


Studielivet på UC SYD Esbjerg

UC SYD er en af de store uddannelsesinstitutioner i Esbjerg, hvorfor du også finder en lang række faciliteter på campus. Derudover deler UC SYD flere områder med Syddansk Universitet, hvilket kun gør campus endnu større, federe og mere divers.


På Campus Esbjerg finder du bl.a.

  • En god kantine med et godt udvalg
  • En fredagsbar, hvor du kan møde studerende fra andre uddannelser
  • Et bibliotek med læsepladser
  • Svømmehal, klatrevæg og udendørs idrætsanlæg
  • Mange borde, stole og sofagrupper på gangene, som kan bruges til gruppearbejde eller samvær.

Vil du læse mere om dine muligheder på UC SYD eller skal du have lidt mere viden om, hvordan det er at studere i Esbjerg? Find svar på dine spørgmål herunder. 

Senest opdateret: 28 feb 2022

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 17-10-2022

Åbent Hus gjorde Jakob sikker i sit valg af uddannelse

At vælge studie og studieby kan være en overvældende og svær beslutning. Her kan et Åbent Hus arrangement virkelig hjælpe med at tage den helt rigtige beslutning - det skete i hvert fald for Jakob. Læs mere i denne artikel.

Læs mere
Sidst opdateret 10-05-2022

Hvorfor er Esbjerg en god studieby?

Er du blevet grebet af ideen om at studere i Esbjerg? Eller skal du vide lidt mere? Herunder har vi samlet en masse viden om Esbjerg som studieby.

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

SDU | Syddansk Universitet i Esbjerg

Syddansk Universitet har et campus i Esbjerg, hvor du har gode muligheder for både bacheloruddannelser og kandidatuddannelser. SDU Esbjerg byder nemlig på 4 forskellige bacheloruddannelser og 7 forskellige kandidatuddannelser.

Læs mere
Sidst opdateret 13-01-2022

SDMK | Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg

Hos SDMK, også kendt som Syddansk Musikkonservatorium, finder du kunstneriske uddannelser på højeste niveau.

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

FMS | Fredericia Maskinmesterskole i Esbjerg

Ved FMS i Esbjerg kan du tage maskinmesteruddannelsen, som byder på spændende karrieremuligheder.

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Esbjerg som studieby: Det siger de studerende

Esbjerg er mulighedernes by for dig som studerende! I 2022 er Esbjerg kåret som Danmarks 5. bedste studieby, hvilket især skyldes byens mange muligheder for dig som studerende. Hør, hvad andre studerende synes om Esbjerg som studieby, og de mange muligheder byen byder på. 

Læs mere
Sidst opdateret 28-02-2022

AAU | Aalborg Universitet i Esbjerg

Aalborg Universitet har et campus i Esbjerg, og hvis du er på jagt eftere en ingeniøruddannelse, så er du kommet til det helt rette sted.

Læs mere
Sidst opdateret 28-02-2022

EASV | Erhvervsakademi Sydvest i Esbjerg

EASV er også kendt som Erhvervsakademi Sydvest, en videregående uddannelsesinstitution der har lokationer i både Esbjerg og Sønderborg. 

Læs mere