Vis studentum.dk som: Mobile

EASV | Erhvervsakademi Sydvest i Esbjerg

EASV er også kendt som Erhvervsakademi Sydvest - en videregående uddannelsesinstitution, der har lokationer i både Esbjerg og Sønderborg. I alt går der 2500 studerende på studierne, og i Esbjerg finder du 14 forskellige videregående uddannelser på akademiniveau. Der er særligt fokus på byggeindustrien, teknologi, finansiering og offshorebranchen. 

Med en uddannelse fra EASV kommer du helt tæt på dine andre medstuderende og underviserne. Undervisningen foregår typisk i klasselokale med 20-30 studerende, hvor der er både tid og plads til at stille spørgsmål.

Ofte er undervisningen en kombination af korte oplæg fra underviseren og opgaveløsning, der er også flere af underviserne som bruger “flipped classroom”, hvor du ser et oplæg online hjemmefra, også diskuterer og laver du opgaver, når du er i klassen. 


Hvad kan du læse på Erhvervsakademi Sydvest i Esbjerg?

Læs mere om hver enkelt uddannelse ved at klikke på den.


Studielivet på EASV i Esbjerg

På EASV går de meget op i det gode studieliv, hvilket også betyder at de ser en stigende studietilfredshed blandt de unge for ottende år i træk. Udover studierne, finder du også andre muligheder på akademiet. Skolen ligger bl.a. På campus med Aalborg Universitet Esbjerg og Fredericia Maskinmesterskole Esbjerg, hvorfor der altid er gang i den. 


På EASV Esbjerg finder du bl.a.

  • Kantinen “Café Healthy Study” hvor der både kan købes morgenmad, frokost og noget til den lille sult
  • Fredagsbaren, hvor der både kan tages et spil bordtennis, pool, bordfodbold eller beer pong, ligesom at baren danner rammer for skolens fester og frivillige aktiviteter. 
  • Kontorfællesskabet Student StartUp er for dig, der drømmer om at starte din egen virksomhed op, mens du studere på EASV. 

Vil du læse mere om dine muligheder på EASV eller skal du have lidt mere viden om, hvordan det er at studere i Esbjerg? Find svar på dine spørgsmål herunder. 

Senest opdateret: 28 feb 2022

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 17-10-2022

SDU | Syddansk Universitet i Esbjerg

Syddansk Universitet har et campus i Esbjerg, hvor du har gode muligheder for både bacheloruddannelser og kandidatuddannelser. SDU Esbjerg byder nemlig på 4 forskellige bacheloruddannelser og 7 forskellige kandidatuddannelser.

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Esbjerg som studieby: Det siger de studerende

Esbjerg er mulighedernes by for dig som studerende! I 2022 er Esbjerg kåret som Danmarks 5. bedste studieby, hvilket især skyldes byens mange muligheder for dig som studerende. Hør, hvad andre studerende synes om Esbjerg som studieby, og de mange muligheder byen byder på. 

Læs mere
Sidst opdateret 28-02-2022

AAU | Aalborg Universitet i Esbjerg

Aalborg Universitet har et campus i Esbjerg, og hvis du er på jagt eftere en ingeniøruddannelse, så er du kommet til det helt rette sted.

Læs mere
Sidst opdateret 10-05-2022

Hvorfor er Esbjerg en god studieby?

Er du blevet grebet af ideen om at studere i Esbjerg? Eller skal du vide lidt mere? Herunder har vi samlet en masse viden om Esbjerg som studieby.

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

FMS | Fredericia Maskinmesterskole i Esbjerg

Ved FMS i Esbjerg kan du tage maskinmesteruddannelsen, som byder på spændende karrieremuligheder.

Læs mere
Sidst opdateret 13-01-2022

SDMK | Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg

Hos SDMK, også kendt som Syddansk Musikkonservatorium, finder du kunstneriske uddannelser på højeste niveau.

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Åbent Hus gjorde Jakob sikker i sit valg af uddannelse

At vælge studie og studieby kan være en overvældende og svær beslutning. Her kan et Åbent Hus arrangement virkelig hjælpe med at tage den helt rigtige beslutning - det skete i hvert fald for Jakob. Læs mere i denne artikel.

Læs mere
Sidst opdateret 28-02-2022

UC SYD | Hvordan er det at studere på Campus Esbjerg?

Bliv en del af et aktivt studiemiljø på UC SYD Esbjerg campus. Med 3100 studerende og 12 uddannelser er der nok at vælge imellem.

Læs mere