Mystery Shopper resultater 2023

Når du skal vælge uddannelse har du sikkert spørgsmål, som du ønsker svar på - hurtigt. Vi har med vores Mystery Shopper undersøgelse 2023 undersøgt, hvor hurtigt vores udbydere svarer. Du kan se resultaterne for undersøgelsen her.

Vi ved, at det er en stor beslutning at vælge uddannelse. Der er mange muligheder, og det er ikke altid til at forstå, hvad de forskellige kan og ikke kan give jer. Derfor har det aldrig været vigtigere med en platform som I kan drage nytte af. 

Ligesom vi vil lære jer bedre at kende som besøgende på studentum.dk, gør vi også en dyd ud af at gøre de forskellige uddannelsesudbydere på siden opmærksomme på jeres brug af platformen. For os er det alfa og omega at tilbyde den bedste oplevelse på studentum.dk og derfor er Mystery Shopper 2023 en øvelse med jer in mente.

Brugerens mønster:

Hos studentum.dk tror vi på, at de bedste uddannelsesudbydere tager sig tid til at række personligt ud til potentielle studerende, der leder efter den helt rigtige uddannelse. Vores brugerundersøgelser viser, at I - vores besøgende- værdsætter en hurtig responstid; faktisk vil de fleste af jer helst svares samme dag, som I har lavet forespørgslen. 

Selve øvelsen:

For at teste vores system og for at give vores udbydere en bedre forståelse for, hvordan vores system fungerer med forespørgsler til kurser, sendte vi en test-forespørgsel ud til alle vores udbydere. Vi valgte tilfældige kurser på udbydernes sider og sendte en anmodning om mere information om kurset, ligesom I ville gøre. Herefter tikkede responserne ind - og vi noterede udbydernes responstider og kommunikationskanal. Den viden, vil vi gerne dele med jer. Derfor får I her et overblik over, de 10 udbydere, der svarede hurtigst i dette års undersøgelse.

Vi er stolte over at kunne sige, at 77% af udbyderne svarede på deres henvendelser inden for en dag. 

 

Hvilke udbydere reagerer hurtigst på deres forespørgsler?

De følgende udbydere endte i Top-10. Disse udbydere var gode til at række ud personligt, enten via telefon eller mail til potentielle kursister og reagerede særligt hurtigt. Udbyderne er præsenteret i alfabetisk rækkefølge nedenfor. 

Akademi Rosendalen

Center Air Pilot Academy

Kosmetologskolen CIDESCO

Dansk Indretningsuddannelse

Eurostudy

Forsvaret

Nordic Online Academy

Odder Højskole

Rie Ravn- Center for hundeadfærd

Tengbjerg Massørskole

Detaljerne:

  • 48 kursusudbydere blev kontaktet
  • Alle henvendelser blev sendt om morgenen eller tidlig eftermiddagen
  • Alle udbyderne modtog en anmodning om information på et af deres kurser samt et telefon nummer og e-mail, hvor de blev bedt om at tage kontakt for at få give mere information
  • Auto-svar mails blev ikke regnet med i svarene. Efterfølgende opkald og emails blev noteret som et respons.



Find din uddannelse her

Jana Khoraizat

Jana Khoraizat

Kommunikationsassistent (Vis mere)
Som Kommunikationsassistent sidder Jana bl.a. med content creation på studentum.dk. Her skaber hun content omkring alle former for uddannelser og kurser indenfor brancher som f.eks. kommunikation og medicin. Son kandidatstuderende i International Business Communication, besidder Jana blandt andet viden om, hvordan kommunikationen tilpasses, således at målgruppen rammes bedst muligt. (Mindre)

Omkring

Som Kommunikationsassistent sidder Jana bl.a. med content creation på studentum.dk. Her skaber hun content omkring alle former for uddannelser og kurser indenfor brancher som f.eks. kommunikation og medicin. Son kandidatstuderende i International Business Communication, besidder Jana blandt andet viden om, hvordan kommunikationen tilpasses, således at målgruppen rammes bedst muligt.
Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer