Vis studentum.dk som: Mobile

Boost din iværksætterdrøm

Hvad har HOLD, Hooves og Hoodee tilfælles? Altså udover at starte med H. De er alle tre virksomheder startet af unge iværksættere, der har skabt en app, der skal ændre vores hverdag.

Har du overvejet at starte din egen virksomhed? Eller ligger du også inde med  verdens bedste ide til en app, der kan ændre alles hverdag? Ja! Tænker du måske. Men så har du sikkert også brug for inspiration til, hvordan du kommer i gang.

Dét at blive og være iværksætter kan være en lang og hård kamp. Derfor har vi spurgt tre flyvende start-ups, hvad det er, deres app kan, deres største udfordringer, og hvad de tror fremtiden bringer for deres start-up. Læs med, og få inspiration fra HOLD, Hooves og Hoodee.

HOLD:

HOLD

Hvad er ideen bag appen?

Ideen bag HOLD bygger på, at flere og flere er dybt afhængige af deres mobiler - derfor er det vigtigt at gøre opmærksom på, hvordan man bruger sin telefon korrekt. Ingen tvivl om at teknologi er en fantastisk opfindelse, som bestemt har hjulpet den globale udvikling! Desværre er vi bare nået til et punkt, hvor vi ikke længere er herre over hvornår telefonen skal bruges. Derfor belønner vi elever som ikke bruger deres telefon i undervisningen, med point som senere kan bruges i en pointshop.

Hvad har været den største udfordring?

Den største udfordring har nok været, at få folk til at indse der er et reelt problem - eller i hvert fald at skulle ændre på de mobilvaner mange mennesker efterhånden har.

Hvad er næste skridt for jer?

Næste skridt for os er, at tage konceptet videre fra de videregående uddannelser, til nu også at implementere det på landets gymnasier. Hvilket vi er godt i gang med, og har allerede efter kort tid, set positive resultater fra både lærer og elever.

Læs meget mere om HOLD app her.

Hooves

Hooves

Hvad er ideen bag appen?

Hooves is bringing horses – one of the most expensive sports in the world – into the sharing economy. Our app facilitates finding the perfect match between horse owner and renter, and managing planning and communication during the long-term relationship. Additionally, we offer a sharing economy insurance, built together with Tryg.

Owning  a horse can easily cost 9.000kr/month, and it needs to be taken care of every day. Our app offers a solution to split these expenditures in half. The horse
industry has an economic impact of €50 billion in Europe alone, and our goal is
to be the one to grasp the sharing economy sphere.

Hvad har været den største udfordring?

Our biggest challenge so far has been building a tech company with a business team. Finding the right people to build the app has been difficult, to say the least,
and we have struggled to find someone as dedicated to the cause as us.

Hvad er næste skridt for Jer?

After our beta launch this year, we are now in the process of building our 1.0 app
that will launch early 2018. Shortly after, we will be raising our seed fund in
order to expand to the rest of the Nordics.

Læs meget mere om Hooves appen her.

Hoodee

Hoodee

Hvad er idéen bag appen?

Vi vil gøre det lettere for folk at finde de fedeste begivenheder, nær den enkelte bruger. Vi vil have folk væk fra telefonen, ud fra hjemmets 4 vægge – ud og opleve noget og være sociale – rigtigt sociale. Og hvordan får vi bedst folk væk fra telefonen? Via telefonen. Vi har skabt et live-kort over alt hvad der sker omkring dig inde for de næste 24timer/7dage (vælges af brugeren). Brugere kan også oprette egne events og samle alle vennerne, på en meget nem måde.

Hvad har været den største udfordring?

At være ekstremt selvkritisk, men samtidig huske at rose sig selv og nyde tilværelsen som iværksætter. Det er en meget svær balance og det kræver en stærk psyke samt tilvænning. Man kan til tider savne trygheden ved et ”almindeligt” job.

Hvad er næste skridt for Jer?

Vi ved aldrig helt hvad det næste skridt er før vi har prøvet tingene af. Vi prøver en masse forskellige ting af i små portioner, og det som giver os den bedste effekt bliver næste skridt på vejen. Lige nu prøver vi, at finde ud af hvordan vi får flest mulige app downloads: Er det Facebook-annoncering, promoter-program, eller trykt reklame der virker?

Læs meget mere om Hoodee app her.

Senest opdateret: 30 nov 2017

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 18-03-2014

Netværk dig til drømmejobbet

Du kan nu få adgang til et virtuelt jobmarked og opbygge et professionelt netværk ved at nå ud til de helt rigtige mennesker og holde dig ajour med nye trends og medier. Ved at opbygge et professionelt netværk af ligesindede, kan du vise potentielle arbejdsgivere din passion og interesse for dit felt. Her får du 5 tips til at komme i gang.

Læs mere
Sidst opdateret 15-01-2016

Fordele ved medlemskab i fagforening

Mange studerende er ikke medlem af en fagforening i løbet af deres studietid, og de mener desuden heller ikke, at det er nødvendigt. Dette er en stor fejl. Vi giver dig vejledning i dine fordele ved et studiemedlemsskab i en fagforening - lige fra billige forsikringer til karriererådgivning.

Læs mere
Sidst opdateret 20-11-2018

Sådan bliver du dyrepasser

At arbejde med dyr kan være utrolig givende. Hvad end du drømmer om at arbejde i en zoologisk have, med forsøgsdyr eller i en dyrehandel, skal du have helt styr på, hvad dyrene har brug for af pasning og pleje. 

Læs mere
Sidst opdateret 01-02-2018

10 gode grunde til at tage en IT-uddannelse

Du får job med det samme, høj løn og mulighed for en international karriere. Det er blot 3 ud 10 gode grunde til, at du bør søge ind på en IT-uddannelse til sommer. 

Læs mere
Sidst opdateret 19-02-2019

21st century skills - fremtidens færdigheder

Måske du overvejer, hvilke færdigheder der bliver vigtigst i fremtiden? Det er her 21st century skills kommer på banen. Men hvad består disse færdigheder og kompetencer egentlig af?

Læs mere
Sidst opdateret 26-09-2019

Sådan laver du det perfekte CV

Søger du job, så ved du hvor meget dit CV har af betydning. Læs med her, hvor vi har samlet 10 nemme og hurtige tips til, hvordan du kan gøre dit CV endnu skarpere.

Læs mere
Sidst opdateret 12-04-2019

Hjælp til fagforening og a-kasse hos Frie Funktionærer

Når du er færdiguddannet, og måske er så uheldig ikke at få et job med det samme, er der hjælp at hente hos a-kasserne. Hvis du altså har meldt dig ind i tide. Læs med her, hvor Studentum Danmark, i samarbejde med Frie Funktionærer, guider dig igennem a-kasse- og fagforeningsjunglen.

Læs mere
Sidst opdateret 29-09-2017

Gør din faglige profil endnu stærkere

Hvad skal man egentlig sætte på CV'et? Og hvad gør man, hvis man ikke har vildt meget erfaring at skrive på sit CV? Hent inspiration her, til hvor du kan finde kompetencer, der kan give dit næste fagligt relevante job.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Bachelorløftet - fremtidens arbejdsmarked har brug for bachelorer

Det skal være lettere for landets universitetsstuderende at prøve kræfter med arbejdsmarkedet efter endt bacheloruddannelse.

Læs mere
Sidst opdateret 09-04-2019

Få luft under vingerne

Drømmer du om at blive pilot en dag? Læs med her, hvor vi har spurgt Christian og Luca hvordan en pilots hverdag ser ud, og hvad det flotteste de har set fra deres cockpit er!

Læs mere
Sidst opdateret 26-09-2019

Sådan skriver og opbygger du et godt kronologisk CV

Er du jobsøgende, og mangler du inspiration til at skrive et godt kronologisk CV? Læs med her, hvor du finder et eksempel på et kronologisk CV.

Læs mere
Sidst opdateret 23-04-2019

Bliv social- og sundhedsassistent

Overvejer du en uddannelse inden for social og sundhed, men er i tvivl om du skal vælge hjælper- eller assistentuddannelsen?

Læs mere
Sidst opdateret 22-11-2019

5 råd til dig, der overvejer at deltage i Case Competitions

Går du og overvejer at deltage i en Case Competition, men er du i tvivl om, hvordan du forbereder sig bedst, og hvad du kan få ud af at være med? Læs vores fem gode råd nedenfor og bliv klogere på, om Case Competitions er noget for dig! 

Læs mere
Sidst opdateret 03-07-2019

Hvordan bliver man dyrlæge?

Som dyrlæge har mulighed for at arbejde med dyr, deres sundhed og dyrevelfærd. Men hvordan bliver du dyrlæge? Find dine mange muligheder her. 

Læs mere
Sidst opdateret 06-10-2017

Fire HR-direktører: Kompetencer vi efterspørger blandt nyuddannede

Vi har spurgt fire HR-direktører, fra vidt forskellige brancher, om hvilke kompetencer de efterspørger, og hvad de lægger vægt på, når de ansætter nyuddannede.

Læs mere
Sidst opdateret 03-07-2019

Topliste over jobs med højeste og laveste ledighed

Se toplisten over uddannelser der fører dig direkte ind i ledighed - eller direkte ind på arbejdsmarkedet. Alle veje fører til Rom, men det gælder desværre ikke uddannelser og jobs. Hvis du vil undgå ledighed, bør du undersøge dine muligheder, inden du vælger uddannelse.

Læs mere
Sidst opdateret 05-07-2018

Guide - Bliv bartender

Vil du gerne være bartender? Tag et bartender kursus og få et bartender job fyldt med oplevelser.  Som bartender får du hele verden som arbejdsplads. Det er ofte at bartendere søges i de varme lande, hvis du er til sol og strand. Drømmer du om et job, hvor kompetencer som det at være social, have en god hukommelse og salgsfærdigheder, være stærk til at multi-taske 

Læs mere
Sidst opdateret 21-10-2019

Boost din jobansøgning med din egen CV-hjemmeside

Et online CV er en god måde at booste din jobansøgning på. Se her, hvorfor og hvordan du bør lave en CV-hjemmeside i din kommende jobsøgning. 

Læs mere
Sidst opdateret 06-01-2017

10 fremtidsforudsigelser - Fra robotter til 3D-printet gourmetmad

Arbejdsmarkedet bevæger sig virkelig hurtigt og du skal holde dig opdateret, hvis du skal være klar til fremtiden. Allerede det seneste år har omkring hver fjerde lønmodtager fået et nyt job. Føler du dig klar? Læs med her, hvor vi gennemgår 10 fremtidsforudsigelser der kan præge, hvordan jobmarkedet ser ud om en bare 15-20 år.

Læs mere
Sidst opdateret 30-06-2017

Kvindelige IT-talenter om den skæve kønsfordeling i IT-branchen

Hvordan får vi flere kvinder i IT-branchen? Det har vi spurgt 5 (kvindelige) IT-talenter om, så læs med her og bliv klogere med kvinderne bag koderne. 

Læs mere
Hvad kan jeg blive?

Prøv uddannelsestesten

Din Karriereguide

Danmarks Bedste Studieby

Danmarks Bedste Studieby