30 nov 2017

Boost din iværksætterdrøm

Hvad har HOLD, Hooves og Hoodee tilfælles? Altså udover at starte med H. De er alle tre virksomheder startet af unge iværksættere, der har skabt en app, der skal ændre vores hverdag.

Har du overvejet at starte din egen virksomhed? Eller ligger du også inde med  verdens bedste ide til en app, der kan ændre alles hverdag? Ja! Tænker du måske. Men så har du sikkert også brug for inspiration til, hvordan du kommer i gang.

Dét at blive og være iværksætter kan være en lang og hård kamp. Derfor har vi spurgt tre flyvende start-ups, hvad det er, deres app kan, deres største udfordringer, og hvad de tror fremtiden bringer for deres start-up. Læs med, og få inspiration fra HOLD, Hooves og Hoodee.

HOLD:

HOLD

Hvad er ideen bag appen?

Ideen bag HOLD bygger på, at flere og flere er dybt afhængige af deres mobiler - derfor er det vigtigt at gøre opmærksom på, hvordan man bruger sin telefon korrekt. Ingen tvivl om at teknologi er en fantastisk opfindelse, som bestemt har hjulpet den globale udvikling! Desværre er vi bare nået til et punkt, hvor vi ikke længere er herre over hvornår telefonen skal bruges. Derfor belønner vi elever som ikke bruger deres telefon i undervisningen, med point som senere kan bruges i en pointshop.

Hvad har været den største udfordring?

Den største udfordring har nok været, at få folk til at indse der er et reelt problem - eller i hvert fald at skulle ændre på de mobilvaner mange mennesker efterhånden har.

Hvad er næste skridt for jer?

Næste skridt for os er, at tage konceptet videre fra de videregående uddannelser, til nu også at implementere det på landets gymnasier. Hvilket vi er godt i gang med, og har allerede efter kort tid, set positive resultater fra både lærer og elever.

Læs meget mere om HOLD app her.

Hooves

Hooves

Hvad er ideen bag appen?

Hooves is bringing horses – one of the most expensive sports in the world – into the sharing economy. Our app facilitates finding the perfect match between horse owner and renter, and managing planning and communication during the long-term relationship. Additionally, we offer a sharing economy insurance, built together with Tryg.

Owning  a horse can easily cost 9.000kr/month, and it needs to be taken care of every day. Our app offers a solution to split these expenditures in half. The horse
industry has an economic impact of €50 billion in Europe alone, and our goal is
to be the one to grasp the sharing economy sphere.

Hvad har været den største udfordring?

Our biggest challenge so far has been building a tech company with a business team. Finding the right people to build the app has been difficult, to say the least,
and we have struggled to find someone as dedicated to the cause as us.

Hvad er næste skridt for Jer?

After our beta launch this year, we are now in the process of building our 1.0 app
that will launch early 2018. Shortly after, we will be raising our seed fund in
order to expand to the rest of the Nordics.

Læs meget mere om Hooves appen her.

Hoodee

Hoodee

Hvad er idéen bag appen?

Vi vil gøre det lettere for folk at finde de fedeste begivenheder, nær den enkelte bruger. Vi vil have folk væk fra telefonen, ud fra hjemmets 4 vægge – ud og opleve noget og være sociale – rigtigt sociale. Og hvordan får vi bedst folk væk fra telefonen? Via telefonen. Vi har skabt et live-kort over alt hvad der sker omkring dig inde for de næste 24timer/7dage (vælges af brugeren). Brugere kan også oprette egne events og samle alle vennerne, på en meget nem måde.

Hvad har været den største udfordring?

At være ekstremt selvkritisk, men samtidig huske at rose sig selv og nyde tilværelsen som iværksætter. Det er en meget svær balance og det kræver en stærk psyke samt tilvænning. Man kan til tider savne trygheden ved et ”almindeligt” job.

Hvad er næste skridt for Jer?

Vi ved aldrig helt hvad det næste skridt er før vi har prøvet tingene af. Vi prøver en masse forskellige ting af i små portioner, og det som giver os den bedste effekt bliver næste skridt på vejen. Lige nu prøver vi, at finde ud af hvordan vi får flest mulige app downloads: Er det Facebook-annoncering, promoter-program, eller trykt reklame der virker?

Læs meget mere om Hoodee app her.

Senest opdateret: 30 nov 2017

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 03-10-2019

Sådan arbejder du med dit talent

Virksomheder og ledere efterspørger i dag de dygtigste talenter. De vil rekruttere de bedste i branchen. Hvis du skal skille dig ud og gøre dig selv attraktiv, er det derfor vigtigt, at du finder frem til dine kernekompetencer og bliver opmærksom på dit talent.  Søren Freund er konsulent hos FridayCPH, der beskæftiger sig med talentudvikling.
Læs mere
Sidst opdateret 14-07-2022

3 gode råd: Sådan scorer du studiejobbet

Når du leder efter et studiejob, kan det være svært at gennemskue, hvad arbejdsgiveren efterspørger. Få tre gode råd til at score studiejobbet her.

Læs mere
Sidst opdateret 12-07-2022

Guide til RAB godkendelse

Er du akupunktør, zoneterapeut, massør eller noget helt fjerde inden for alternativ behandling? I denne guide får du svar på, hvad en RAB godkendelse egentlig er, hvordan ordningen fungerer og ikke mindst, hvad det kræver af dig. Læs mere her.

Læs mere
Sidst opdateret 12-07-2022

Karriere som sexolog og parterapeut

Har du overvejet, om uddannelsen parterapeut, sexolog eller begge dele er noget for dig? Fælles for dem er, at du får fornyet indsigt i dig selv og dine relationer såvel som spændende karriereveje. Få 3 gyldne råd til at vælge den rette sexolog- eller parterapeut uddannelse her.

Læs mere
Sidst opdateret 12-07-2022

Karriere inden for pædagogik

Hvordan bliver man pædagog? I denne karriereguide bliver du klogere på, hvilke muligheder der er for dig, som drømmer om en uddannelse og karriere inden for det pædagogiske område. Læs mere her.

Læs mere
Sidst opdateret 12-07-2022

Karriere inden for sport og idræt

Hvordan bliver man fitnessinstruktør, personlig træner eller måske skiinstruktør? I denne karriereguide kan du spore dig ind på dine muligheder, og hvilken uddannelse og hvilket job inden for sport og idræt, der passer dig bedst. 

Læs mere
Sidst opdateret 12-07-2022

Karriereguide: Design, stil og kreative fag

Hvis du interesserer dig for kreative områder som design, dans, musik, teater, indretning eller mode, så kan du måske gøre din interesse til din levevej ved at vælge en uddannelse inden for design, stil og kreative fag. Udforsk mulighederne i denne guide.

Læs mere
Sidst opdateret 12-07-2022

Karriere inden for design

Hvordan bliver man designer? I denne karriereguide fortæller vi om dine muligheder hvad angår uddannelse, job og karriere inden for design lige fra mode over grafisk design til indretningsarkitektur. Det oplagte valg, hvis du elsker at være kreativ.

Læs mere
Sidst opdateret 14-07-2022

Sådan gør du din faglige profil endnu stærkere

Hvad skal man egentlig sætte på CV'et? Og hvad gør man, hvis man ikke har vildt meget erfaring at skrive på sit CV? Hent inspiration gennem disse 10 ideer.

Læs mere
Sidst opdateret 14-07-2022

Sådan skriver du et godt kompetence CV

Er du i gang med at søge job, og ønsker at fange opmærksomheden med dit CV? Et kompetence CV kan være den rette vej for dig. Se et eksempel her.

Læs mere
Sidst opdateret 14-07-2022

21st century skills - fremtidens færdigheder

Måske du overvejer, hvilke færdigheder der bliver vigtigst i fremtiden? Det er her 21st century skills kommer på banen. Men hvad består disse færdigheder og kompetencer egentlig af?

Læs mere
Sidst opdateret 14-07-2022

Udlandsophold gavner din fremtidige karriere

Har du egentlig tænkt over, hvordan et udlandsophold under dine studier kan gavne din fremtidige karriere? Hvis ikke så læs med her.

Læs mere
Sidst opdateret 23-04-2019

Bliv social- og sundhedsassistent

Overvejer du en uddannelse inden for social og sundhed, men er i tvivl om du skal vælge hjælper- eller assistentuddannelsen?

Læs mere
Sidst opdateret 19-10-2022

Barista kursus: Sådan bliver du barista

Der findes ingen officiel barista-uddannelse i Danmark. Det betyder dog ikke, at du ingen mulighed har for at opnå titlen som barista; det kræver bare mere end at tage en uddannelse.

Læs mere
Sidst opdateret 12-06-2019

Investér i dig selv med en Pilatesuddannelse

Pilates er ikke en særlig kendt uddannelse i Danmark, men I andre dele af verden bliver Pilatesuddannelsen sidestillet med andre fysiske uddannelser. Nu er der dog en ny spiller på banen. 

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Hvordan bliver jeg pilot?

Hvordan bliver jeg pilot? Hvad koster en pilot uddannelse? Hvad kræver det at blive pilot? Læs denne artikel om pilot uddannelsen lige her.

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Sådan bliver du buschauffør

Har du masser af køreglæde og har overvejet om en fremtid som buschauffør er det rette for dig? Vi forsøger her at give dig svar på, hvordan man bliver buschauffør, hvordan fremtidsudsigterne ser ud og hvad en buschauffør tjener. Læs med her. 

Læs mere
Sidst opdateret 28-09-2022

3 karriereveje inden for indretning

4 kvinder har fortalt hvordan de er endt i en indretningsbranche, hvilke uddannelsesmuligheder der er og hvordan de hver dag udlever deres indretningsdrømme i deres arbejdsliv. 

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Dine muligheder som makeup artist

Være en del af den store dag og lægge makeup på den kommende brud, få Anders W. Berthelsen til at ligne Bamse, arbejde med modellerne på catwalken eller noget helt fjerde. Lyder det som drømmen for dig? Dette kunne meget vel være nogle af de muligheder, der åbner sig med en makeup artist uddannelse.

Læs mere
Sidst opdateret 19-10-2022

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er en alternativ behandlingsform, hvis oprindelse går årtusinder tilbage. Men hvad er zoneterapi egentlig? Hvad kan det afhjælpe, og hvordan fungerer behandlingen i praksis? Det vil vi forsøge at give dig svaret på her sammen med Lene Schmidt fra Den Danske Zoneterapeutskole. 

Læs mere

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide