Vis studentum.dk som: Mobile

Uddan dig uden begrænsninger med Udemy

Udemy er historien om, at uddannelse skal være tilgængeligt for alle uanset tid, sted og økonomiske forhold. Udemy er nemlig en online læringsportal med mere end 40.000 kurser til favorable priser. Stifteren af portalen, Eren Bali, blev selv et matematisk vidunder via onlinekurser, og har siden hen gjort det til sin mission at udbrede billige kvalitetsuddannelser online.

Med Udemy bliver uddannelse fleksibelt. Du kan studere hvor og hvornår du vil, og samtidig kan de forskellige kurser åbne op for store karrieremuligheder. Du kan nemlig specialisere dig ligesom du ønsker det og opnå kompetencer, der gør dig til et sandt aktiv for potentielle arbejdsgivere.

Uddan dig unikt med Udemy

Det er sådan set ligegyldigt om du køber ind på konceptet omkring livslang læring eller ser Udemy-kurser som et supplement eller erstatning for uddannelse. Platformen fungerer nemlig i alle tilfælde. 

Der er rigtig mange brugere, som nærmest sammensætter deres egen uddannelse på baggrund af kurser fra Udemy, mens andre bruger platformen som en måde, hvorpå de kan udfolde deres interesser indenfor et eller andet felt. 

Hvad end du tilhører den ene eller anden kategori, så uddanner du dig unikt med Udemy, fordi du kan specialisere dig indenfor en helt specific niche eller det nyeste trend. 

De 10 mest populære Udemy-kurser

100.000 kurser = 1.000.000 muligheder

Her kan du se de mange kategorier som Udemy har kurser indenfor. Som du ser er mulighederne mange, og du kan med garanti finde et kursus, der er helt rigtigt for dig.

Udvikling

Programmering

Business

It & Software

Produktivitet

Personlig udvikling

Design

Marketing

Livsstil

Fotografi

Sundhed og fitness

Musik

Sådan kommer du igang med Udemy-kurser

Med en profil på Udemy.com får du adgang til intet mindre end 100.000 kurser, hvor du bliver undervist af nogle af de allerbedste undervisere i verden. Prisen på kurserne varierer en smule, men med en pris på $11.95 til $13.95 er de alle til at komme i nærheden af. Det eneste du skal gøre er at registrere dig med navn og mailadresse; så har du adgang til læring resten af dit liv uanset tid og sted. 

Senest opdateret: 05 sep 2019

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide