Vis studentum.dk som: Mobile

Højskolernes Dag den 6. maj 2017

Hoejskolernes Dag

Fornem stemning, prøv sengen og mingl med nuværende elever 

Vil du gerne på højskole? Så rejs ud i forårslandet og lev højskolelivet for en enkelt dag, lørdag den 6. maj 2017. Her holder rigtig mange højskoler nemlig åbent hus i anledning af Højskolernes Dag.  

På dagen vil du få mulighed for rigtig at mærke stemningen på en højskole, deltage i forskellige arrangementer, måske prøve, hvordan man ligger i sengen og ikke mindst tale med de nuværende elever. På nogle skoler vil der også være mulighed for aftensmad. I hvert fald er meningen, at du skal få den helt rigitge fornemmelse af at være elev på en højskole. 

Et højskoleophold er en opdagelsesrejse ind i dig selv. Du vil få en masse oplevelser, ny viden og møde mennesker, der helt sikkert vil komme til at betyde meget for dig. Du kan læse meget mere om, hvad et højskole ophold indebærer her. 

Vil du gerne besøge en højskole lørdag den 6. maj?

Så er det bare at køre afsted til den eller dem du finder allermest interessant. Vær opmærksom på, at nogle af højskolerne kræver tilmelding; Det er derfor en god idé lige at tjekke information om dagen på skolerne egne hjemmesider. 

Du kan også deltage i Højskolernes egen konkurrence, hvor du kan deltage i lodtrækningen om op til 30.000 kr. til et højskoleophold ved bare at registrere, hvilken højskole du ønsker at besøge. 

Vælg den rigtige højskole for dig

Der findes lige knap 70 forskellige højskoler rundt om i landet. De har alle sammen forskellige fagprofiler, men kan overordnet inddeles i fire kategorier:

  • Den almene, grundtvigske højskole
  • Den fagspecifikke højskole
  • Idrætshøjskolen
  • Livstilshøjskolen

Da et højskoleophold jo kun handler om dig og din udvikling, gælder det om at vælge rigtigt. Det vil vi selfølgelig rigtig gerne hjælpe dig til, og vi har derfor sammensat nedenstående test, som forhåbentlig vil guide dig i den rigtige retning. 

Tag vores højskoletest her

Hav nu en fantastisk dag som forhåbentlig bliver til et uforglemmeligt ophold. 

Senest opdateret: 02 maj 2017

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide