Bliv klar til din karriere med et udlandsophold

Overvejer du at rejse ud i verden for at få et eventyrligt studie- eller praktikophold? Det er bestemt også en god investering i din fremtid. Læs med her, hvor KILROY fortækller om de populære soft skills du får med dig under dit eventyr. 

Bliv klar til din karriere med et udlandsophold

Overvejer du at rejse ud i verden for at få et eventyrligt studie- eller praktikophold? Så er du bestemt ikke den eneste. Hvert år vælger flere tusinde unge at rejse til udlandet for at dygtiggøre sig fagligt, alt imens de får en oplevelse for livet. Og det med rigtig god grund! For et udlandsophold af den ene eller anden karakter er nemlig medvirkende til, at du udvikler nogle af de allermest eftertragtede soft skills i dag.

Med soft skills - eller blødere kompetencer - forstås de lidt mere menneskelige af slagsen såsom selvstændighed, samarbejde, empati og kulturel forståelse. Tilsammen er de enormt eftertragtede på en moderne arbejdsplads, og du vil altså blive en skattet medarbejder, hvis du kan demonstrere en faglig ballast, et mod til at rejse ud i verden på egen hånd og en god kombination af de helt rigtige bløde værdier.  

Vi har derfor talt med Lena, der er studievejleder hos KILROY Danmark, om det at studere eller være praktikant i udlandet, og hvordan de kan være med til at gavne din fremtidige karriere.

Et udlandsophold giver dig de nødvendige kompetencer

Et studie- eller praktikophold gør dig til en eftertragtet medarbejder blandt danske arbejdsgivere. De er især på jagt efter kompetencer som kreativitet, problemløsning, kulturel forståelse, omstillingsparathed og selvstændighed. Du vil med et studie- eller praktikophold i udlandet udvikle disse kompetencer - og en masse andre - fordi dit udlandseventyr vil komme til at stille store krav til dig, fortæller Lena:

Hos KILROY oplever vi ofte hos dem vi vejleder, at en studie- og praktikoplevelse i udlandet hjælper dem med at finde ud af, hvad de vil, og hvor meget de egentlig kan. Udover at du opbygger mange vigtige evner, giver et udlandsophold dig nemlig også nogle inspirerende oplevelser og et netværk af en masse gode og forskellige mennesker, som kan hjælpe dig med at finde den studie- og karrierevej, som passer lige præcis til dig!

Rejsen og oplevelsen i udlandet er altså både med til at specialisere dig fagligt og give dig et bedre udgangspunkt for at finde ud af, hvad du vil med din fremtid, alt imens du også udvikler dig socialt. Samtidig vil du også opleve, at du får dyrket en række soft skills, som er yderst efterspurgte på et dynamisk, samskabende og globaliseret arbejdsmarked som det danske.

Som studerende eller praktikant i udlandet vil du opleve at skulle færdes i en ny kultur på et andet sprog. Alt vil være nyt, og du må lære at trives i det uvisse. Samtidig bliver du tvunget til at stå på egne ben og træffe alle beslutninger selv.

Det kan godt virke overvældende nogle gange, men det vil også være enormt lærerigt, og når det lykkedes vil du opleve en stor tilfredsstillelse. Du vil nemlig opleve, at du kan meget mere end du selv lige tror!

Du får især disse 5 soft skills med dig hjem efter studie- eller praktikophold i udlandet:

1. Du navigerer sikkert uden for din komfortzone

2. Du arbejder selvstændigt og selvsikkert

3. Du begår dig godt i interkulturelle sammenhænge

4. Du taler flere sprog flydende

5. Du demonstrerer engagement og mod

Derfor er KILROY din helt rigtige vejleder til studie- og praktikophold i udlandet

KILROY specialister sig i at guide hele vejen igennem den besværlige proces det kan være at komme afsted på dit studie- eller praktik eventyr i udlandet. Det er altså dem du skal kontakte, når din trygge tilværelse herhjemme skal skiftes ud med tilværelsen som globetrotter.

Som organisation samarbejder KILROY med en række samarbejdspartnere i blandt andet England, USA, Australien, New Zealand, Singapore, Vietnam, Kina og Sydkorea. Det giver altså dig rig mulighed for at rejse ud i verden og begynde din drømmeuddannelse i en fed destination efter dit valg.

Når du har valgt din destination, står KILROY desuden klar til at hjælpe dig med finansiering af dit udlandseventyr. De hjælper dig med at lægge et budget og vejleder dig i forhold til SU i udlandet, stipendier og legater, og hvad du ellers har brug for.

Sagt anderledes så er KILROY din trofaste rejsepartner, som hjælper dig med alt det praktiske, der er forbundet et et studieophold i udlandet, helt fra at vælge det rigtige universitet eller den fedeste praktikplads til at få dig sat på det rigtige fly med et overskueligt budget.

Det frigiver tid til dig som du kan bruge på at fokusere at lære og få en masse gode oplevelser med nye venner.

Lyder KILROY som den ideelle rejsepartner for dig? Så læs meget mere om dem lige her!


Annoncer