Artikler og studietips - Inspiration til dit studieliv


Få de bedste studietips og tricks

Er du studerende, eller har du måske studiestart lige om hjørnet? Studietiden er for mange nogle af de bedste år i deres liv, men der dukker også udfordringer op undervejs. Her i samler vi en masse guides, tips og inspiration til din vej gennem studietiden - lige fra første trin ind i uddannelsesjunglen til første dag på jobbet som færdiguddannet.

Optagelse og Studievalg  |  Studiebolig og Studieliv  |  Studieøkonomi og SU

Eksamen og Studieteknik  |  Studiejob, Praktik og Karriere 

Klik dig rundt mellem de emner, du har brug for inspiration og hjælp via menuen eller gå på opdagelse i alle artikler neden for. Vi udbygger løbende med nyt indhold, og vi er altid åbne for nye emner. Send blot en mail til info@studentum.dk, hvis du har en god idé, eller hvis der er noget, der mangler.

Senest opdateret: 06 jun 2017

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide