Vis studentum.dk som: Mobile
Søgningen gav ingen resultater. Venligst prøv en Ny søgning

Online kurser - giver fleksibilitet, tid og kvalitet

Kunne du godt tænke dig at styrke dine kompetencer indenfor et bestemt felt, men har du simpelthen ikke tiden til det? Online kurser giver dig masser af frihed og fleksibilitet, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det giver dig muligheden for selv at bestemme, hvor og hvornår du vil læse, fx. når du sidder derhjemme eller sidder på vej hjem i bussen. Almindelige kurser hvor man skal møde op kræver masser af tid og overskud, da man skal tage tid ud af sin kalender én fast dag om ugen, men med online kurser er det helt op til dig selv. Her er du nemlig din helt egen herre. Det eneste det kræver er en computer og internetforbindelse. 

Online kurser - spar til og bevar kvaliteten

Online kurser, e-learning, webinar og fjernundervisning - Kært barn har mange navne

Er der egentlig nogen forskel? Svaret er nej. Alle tre navne dækker over undervisning, der foregår over nettet, fremfor almindelig undervisning i et undervisningslokale. Med online kurser er der ikke et obligatorisk tidspunkt du skal møde op på, hvilket giver dig alt den fleksibilitet, du har brug for. Det kræver dog også en vis selvdisciplin, da man selv har ansvar for sin undervisning.

Hvordan foregår det?

De fleste online kurser foregår på den måde, at du køber adgang til kursusmateriale, som ligger online. Nogle kurser giver dig adgang i en bestemt tidsperiode, fx. 1 måned eller 1 år. Derudover vil du få adgang til et forum, hvor der fx. ligger læseplan, opgavebeskrivelser og deadlines. Derved har man selv ansvar for at få læst til tiden og afleveret opgaven. Oftest vil der også være mulighed for at have kontakt til sin underviser, så man kan stille spørgsmål og få feedback.

Derudover vil der også være andre studerende tilmeldt kursus, som vil give dig mulighed for at diskutere opgaver og pensum med dem. Det er med til at skabe værdi, både for dig og for dem, da det hjælper at diskutere problemstillingerne fra flere vinkler. 

Hvad kan man læse online?

Online kurser spreder sig med hurtig hast, og derfor kommer der flere og flere uddannelser og kurser, man kan læse online. Her er et lille udpluk af nogle af de temaer, man kan tage kurser i online:

  • Grafisk design og webudvikler og fotografi
  • Diverse party planner kurser
  • Kommunikation, PR, marketing og forretning
  • Mad, cocktails og catering

Her på Studentum tilbyder vi mere end 45 online kurser. Tag et kig i vores kursuskatalog og bliv inspireret til dit næste online kursus. 

Ønskeliste
Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive?

Prøv uddannelsestesten

Danmarks Bedste Studieby

Danmarks Bedste Studieby