Vis studentum.dk som: Mobile

Iris-analyse

Zonecollege Danmark
Private uddannelser
Greve
13-11-2020

Om uddannelsen

iris-analyse

Iris-analyse med Frede Damgaard

På kurset får du en professionel indsigt i, hvad Irisanalysen kan. Iris (regnbuehinden) afspejler hele kroppen, og er på den måde et vindue til hele mennesket med hud, kredsløb og organer. Derfor kan et kik ind i øjet, fortælle om kroppens helbreds tilstand.

Hvad kan Irisanalysen anvendes til?

  • Øjets iris er en forlængelse af vores nervesystem fra hjernen, hvor sensitive nerver fra organer og væv i hele kroppen afspejler deres tilstand i form af struktur og farveændringer i iris.
  • Iris er ikke som et leksikon, hvor man kan slå op og se hvor mange halsbetændelser, man eksempelvis har haft, men man kan aflæse vævets tilstand i det lokale område og dermed konkludere, hvor kroppens svagheder er, eller har været.
  • Metoden bruges til at kortlægge kroppens ubalancer/dysfunktioner, sygdomsårsager, dårlige vaner og arvelige forhold- og dispositioner.
  • Irisanalysen viser, hvor problemerne er, hvordan man har det fysisk og mentalt, om der er spændinger, om udskillelsen af affaldsstoffer fungerer, samt bla. Hvordan kredsløbet fungerer.
  • Metoden er også velegnet til at spore sig frem til hvilke næringsstoffer kroppen har brug for.
  • Irisanalysen kan være et helt unikt redskab, når vi skal foretage en individuel kostvejledning og vælge de rigtige urter til vores klient.

Dit udbytte af kurset Iris-analyse


På kurset lærer du blandt meget andet, hvordan du bruger Irisanalysen til at stadfæste kroppens tilstand, ud fra kropslig beskaffenhed, konstitution, dysbioser, disposition og diateser/dysfunktioner, hvilket giver bedre mulighed i forbindelse med vejledning i kost og urter m.m til de forskellige tilstande, klienten befinder sig i. Der vil være praktisk træning med cases og på dine medstuderende – og ud fra iris billeder på tavle.

Din underviser

Frede Damgaard, Ernæringsterapeut DET, Phytoterapeut. Komplementær Naturterapeut.

Pris

Prisen for dette kursus er 4.500 kr. 

Få information

 

Kontaktinfo

Zonecollege Danmark

Håndværkerbyen 30
2670 Greve

 Vis telefonnummer
zcdskole.dk Uddannelsens hjemmeside

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Iris-analyse

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Iris-analyse endnu. Bliv den første!

Du vil måske også være interesseret i: