Viser 1-20 af 325
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 325
1
2
3
4
...
17

Gør dit sabbatår til fundamentet for din fremtid

Efter tre års slid med at navigere i junglen af fagkombinationer, niveauer og bunkevis af lektier, er studenterhuen på plads. Men hvad nu? Uanset om du har udset dig en uddannelse med potentiale til at være 'the one', eller om du stadig er i tvivl om dit studievalg, er et sabbatår en investering i din fremtid.

Højskoleophold i Danmark eller i udlandet, study abroad eller frivilligt arbejde i udlandet. Mulighederne er mange for dig, der vil gøre alle fordomme om fjumreår til skamme. Her på siden samler vi et bredt udvalg af muligheder for dig, der vil gøre dit sabbatår til en oplevelse for livet og et fundament for din fremtid.

Fokusér på det, du brænder for sammen med andre unge, der ligesom dig står overfor et af livets store beslutninger: studievalget? Læs med og få inspiration til et et år, du aldrig glemmer.

Oplev verden i løbet af dit sabbatår

Sabbatår for den målrettede: study abroad

Har du allerede en god idé om, hvilken vej i livet du vil gå? Vil du give dit CV et internationalt aftryk? Så er et 'study abroad' ophold det oplagte valg for dig, der overvejer et sabbatår. Her får du mulighed for at studere det, som du brænder for, på et college i fx USA, Australien eller England i et semester. Vælg mellem emner som:

  • Hotel og turisme
  • Mode og design
  • Medier og kommunikation
  • Business, sprog og management

Du rejser typisk ud via en agent, der hjælper dig igennem alle trin i forberedelsesprocessen. Samtidig tilbyder de fleste agenter en samlet pakke, der inkluderer flybilletter, bolig, rådgivning før, under og efter dit ophold og meget mere. Sidst men ikke mindst giver nogle 'study abroad' programmer dig også mulighed for at komme i praktik i udlandet.

Tip: Tre fordele ved at tage et semester i udlandet

Sabbatår for eventyreren: bartender eller skiinstruktør

Drømmer du om et sjovt sabbatår med fart på, hvor du er sammen med andre unge samtidig med, at du får en intensiv uddannelse med muligheder? Så er en uddannelse som bartender eller skiinstruktør måske noget for dig. Fælles for begge er, at du får chancen for at:

  • Opleve verden og tjene penge på samme tid
  • Opbygge et internationalt netværk i branchen
  • Gå direkte i job efter din uddannelse

Derudover får du typisk et uddannelsesforløb, hvor niveauet er højt i både teori og praksis på lige præcis den destination, der matcher dine drømme. Som bartender eller skiinstruktør kan du ikke bare se frem til et sabbatår, der giver dig oplevelser og venner for livet. Du får også nogle vigtige erfaringer, som du kan bruge, når du skal supplere din SU med et studiejob.

Sabbatår for udforskeren: højskole i Danmark eller i udlandet

Drømmer du om at trække stikket fra karakterræset? På højskole får du chancen for at fordybe dig i de fag, du brænder for. Lige fra musik, medier, kunst, design eller teater til idræt, adventure og friluftsliv. Du får også en unik mulighed for at opdage nye sider af dig selv og blive en del af et særligt fællesskab i en hverdag, hvor fritid og undervisning smelter sammen. Alt det gør et højskoleophold til et sabbatår med uendelige muligheder.

Du kan vælge mellem omkring 70 højskoler i Danmark med hver deres særlige profil. Vil du ud i verden som en del af dit sabbatår, er et højskoleophold i udlandet måske noget for dig. Lyder det som noget for dig? Læs mere om mulighederne for dig, der overvejer at gøre et højskoleophold til grundstenen for dit sabbatår.

Er du solgt til idéen om et sabbatår? Klik dig videre i oversigten og læs mere om de mange forskellige muligheder. Du kan også overveje, om et HF enkeltfag eller flere kan få dig tættere på drømmeuddannelsen, eller om du måske vil på sprogrejse.

Relaterede studieretninger
Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Relaterede kategorier