Vis studentum.dk som: Mobile

Tag på udveksling og bliv udvekslingsstudent med YFU Danmark

YFU Danmark - udveksling er en oplevelse for livet!

Et udvekslingophold er et eventyr, der bringer det bedste frem i mennesker og gør dig i stand til at skabe livsvarige forbindelser, som vil forandre den måde, du ser verden på.
YFU er med dig hele vejen fra ansøgning til hjemkomst og hjælper dig med at holde forbindelsen til det internationale fællesskab længe efter, at du er kommet hjem. Vi skaber et sikkert og trygt miljø, hvor forskellige kulturer kan udforskes og forstås.

Hvad er YFU?

Youth for Understanding Danmark er en selvejende, non-profit forening, der er baseret på frivilligt arbejde og er uafhængig af politiske, religiøse og økonomiske interesser.

Vi ønsker at fremme mellemfolkelig forståelse baseret på gensidig respekt og værdsættelse af kulturelle forskelle på lokalt, nationalt og globalt plan.

Vores erfaring

Siden Rachel Andresen grundlagde YFU i 1951, har vi hjulpet over en halv million mennesker, unge som gamle, studenter og værtsfamilier med at få udvidet deres horisont. Gennem udveksling af unge mennesker har vi været med til at give både dem og deres
værtsfamilier muligheden for at knytte bånd for livet, og arbejde for en fredeligere verden. Resultatet af vores mangeårige indsats er et styrket lokalt, nationalt og globalt fællesskab og et ambassadørkorps af studenter, værtsfamilier og frivillige, der alle tror på behovet for mellemfolkelig forståelse baseret på gensidig respekt og værdsættelse af kulturelle forskelle.

Vores tilbud til dig, der er 18-30 år

Vil du se verden fra en ny vinkel? Selvom du er over 18, kan du stadig få den helt særlige oplevelse, det er at tage på udveksling og bo hos en værtsfamilie.

Hvad enten du vil til eksotiske Chile, overdådige USA eller fascinerende Kina, har du med YFU mulighed for at tage på dit livs udvekslingsophold og prøve at bo og leve i et andet land. 

Du kan læse meget mere om hvert enkelt program, hvis du trykker på den enkelte lande.


Vis alle uddannelser fra YFU Danmark

Uddannelser

Udveksling og High School
Sabbatår og Study Abroad Sted Gennemsnit
18+ udveksling i Chile Chile
18+ udveksling i Kina Kina
18+ udveksling i USA USA
Udveksling i Paraguay Sydamerika

Vis alle

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med YFU Danmark og høre mere om deres uddannelser.

Kategorier

Sabbatår og Study Abroad


Kontakt

YFU Danmark

YFU Danmark
Stationsvej 4
5690 Tommerup St

 Vis telefonnummer
yfu.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om YFU Danmark

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af YFU Danmark endnu. Bliv den første!