Vis studentum.dk som: Mobile

COVID-19 - Er dit studievalg blevet påvirket? Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

Tysk A, 0-B og C som fjernundervisning

HF & VUC Nord
½ - 1 år
550 DKK Momsfri
Dansk
SU-godkendt
Deltid
HF og VUC
Fjernundervisning

Tysk A, 0-B og C som fjernundervisning

Følg tysk som fjernundervisning på HF & VUC NORD

Er du på udkig efter et fleksibelt tysk kursus, eller mangler du måske tysk som HF enkeltfag på et bestemt niveau? Så er tysk som fjernundervisning ved HF & VUC NORD måske noget for dig.

Tysk er vestgermansk sprog og klassificeres som et af de store verdenssprog med ikke mindre end 100 millioner, der har tysk som modersmål, mens 80 millioner taler tysk som fremmedsprog.

Tag tysk som HF enkeltfag på det rette niveau

Tag tysk som fjernundervisning på HF niveauPå HF & VUC NORDs tysk på som fjernundervisning, kan du følge faget på alle gymnasielle niveauer. Her kan du nemlig tage tysk som HF enkeltfag på både C, B og A niveau, hvor Tysk A er det højeste. Du skal således typisk have Tysk C, før du kan fortsætte på Tysk B og B før A, da niveauerne bygger videre på det, som du har lært på det underliggende niveau.

På Tysk C er fokus på, at du skal blive bedre til at tale og forstå tysk, mens målet med B-niveauet er at give dig et mere varieret ordforråd, så du bliver i stand til aktivt at deltage i diskussioner og samtaler på tysk. Når du tager tysk som fjernundervisning på A niveau er det primære fokus på at udbygge dit ordforråd samt udviklingen af din evne til at forstå, læse, tale og skrive tysk på et mere avanceret niveau.

Få styr på tysk grammatik

Fokus i tyskundervisningen et sproglig og grammatik. Det materiale som bliver benyttet vil have perspektiver til tysksprogede samfund, historie og kultur. Således er det ikke bare det tyske sprog du vil tilegne dig, du vil også få en masse viden om de tysksprogede lande.

Tyskland er Danmarks vigtigst eksportmarked, og derfor er der altid stort bud efter danskere som kan tale tysk indenfor det Danske erhvervsliv. Så det er ikke en dårlig idé at følge tysk på HF & VUC NORDs fjernundervisning.

Kontakt HF & VUC NORD og hør mere om tysk som fjernundervisning allerede i dag!

Læs via fjernundervisning med eksamen i Aabybro

Du følger faget via fjernundervisning, hvor du arbejder selvstændigt og afleverer opgaver ugentligt via Edaptio.dk. Ved afslutningen af faget skal du til eksamen på skolen i Aabybro.

Niveau og ugentligt timeantal

Niveau

Tysk C

Tysk B

Tysk 0 - B

Tysk A

1 år

3

5

8

5

½ år

6

10

16

10

Du skal sammenlagt have 23 timer om ugen via fjernundervisning for at modtage SU. Har du hjemmeboende børn under 7 år, skal du dog blot have 17 ugentlige timer.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til HF & VUC Nord

HF & VUC Nord

På Sporet
9000 Aalborg

 Vis telefonnummer
www.hfvucnord.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Tysk A, 0-B og C som fjernundervisning

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Tysk A, 0-B og C som fjernundervisning endnu. Bliv den første!
Åbent hus
maj 2020
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7

Du vil måske også være interesseret i: