Vis studentum.dk som: Mobile

Samfundsfag B, 0-B og C som fjernundervisning

HF & VUC Nord
½ - 1 år
550 DKK Momsfri
Dansk
SU-godkendt
Deltid
HF og VUC
Fjernundervisning

Samfundsfag B, 0-B og C som fjernundervisning

Tag samfundsfag på HF via fjernundervisning

På HF & VUC NORD kan du studere samfundsfag som fjernundervisning. Samfundsfag er en fællesbetegnelse for de videnskaber, som beskæftiger sig med det menneskelige samfund.

På samfundsfag som fjernundervisning ved HF & VUC NORD kan du følge faget på enten B-niveau eller C-niveau, hvor B-niveau er det højeste. Du kan også tage en samlet pakke med samfundsfag 0 - B. Mange af emnerne er ens på de to niveauer. På samfundsfag B vil du dog i højere grad komme til at kombinere og bruge fagets fælles discipliner.

Læs samfundsfag som HF enkeltfag via fjernundervisningDu lærer om følgende områder i samfundsfag som HF enkeltfag:

  • Politik – Hvad er liberalisme, konservatisme og socialisme og hvordan har disse politiske grundholdninger betydning for folketingetssammensætning? Hvad er et politisk system, og hvilke forskelligepolitiske systemer findes der? Hvordan er det danske demokrati og EU opbygget?
  • Sociologi – Hvad er sociologi og hvordan kan den være med tilat forklare og beskrive sammenhænge og mønstre i samfundets socialeliv? Hvordan kan vi sociologisk forklare det sociale samspil mellemenkelte mennesker, grupper, organisationer og institutioner ogsamfundet nationalt og globalt?
  • Økonomi – hvordan ser det økonomiske kredsløb ud, hvordanstyres samfundsøkonomien, hvilke velfærdsprincipper styres økonomienaf? Hvad er bæredygtig udvikling og hvad betyder globaliseringen forDanmarks økonomi?  
  • Metode – Hvordan forsker man i samfund og samfundsforhold?Hvad er komparativ, kvalitativ og kvantitativ analyse og hvordan kandet bruges til at få mere at vide om, hvordan samfundet er og hængersammen?

Det er således et bredt spektrum af emner, som vil blive berørt på HF & VUC NORDs HF samfundsfag som fjernundervisning.

Kunne du tænke dig at lære mere om det samfund, som omgiver dig og få en større forståelse for hvorfor tingene fungerer, som de gør, er HF & VUC NORDs HF samfundsfag som fjernundervisning en glimrende mulighed.

Læs via fjernundervisning med eksamen i Aabybro

Du følger faget via fjernundervisning, hvor du arbejder selvstændigt og afleverer opgaver ugentligt via Edaptio.dk. Ved afslutningen af faget skal du til eksamen på skolen i Aabybro.

Niveau og ugentligt timeantal

Niveau

Samfundsfag C

Samfundsfag B

Samfundsfag 0-B

1 år

3

5

8

½ år

6

10

16

Du skal sammenlagt have 23 timer om ugen via fjernundervisning for at modtage SU. Har du hjemmeboende børn under 7 år, skal du dog blot have 17 ugentlige timer.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til HF & VUC Nord

HF & VUC Nord

På Sporet
9000 Aalborg

 Vis telefonnummer
www.hfvucnord.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Samfundsfag B, 0-B og C som fjernundervisning

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Samfundsfag B, 0-B og C som fjernundervisning endnu. Bliv den første!
Åbent hus
juli 2020
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Du vil måske også være interesseret i: