HF og VUC

Tysk A, 0-B og C som onlineundervisning

HF & VUC Nord, Fjernundervisning
Længde
½ - 1 år
Pris
550 DKK Momsfri
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
SU-godkendt
Uddannelsen er på
Dansk
Længde
½ - 1 år
Pris
550 DKK Momsfri
Heltid/deltid
Deltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
SU-godkendt
Uddannelsen er på
Dansk
Fra 550 DKK Momsfri / Person

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Video

Hvorfor vælge HF & VUC Nord?

Fleksibilitet – studer når det passer dig

Fokus på den enkelte kursist

Mange års erfaring med fjernundervisning

Om uddannelsen

Følg tysk som onlineundervisning på HF & VUC NORD

Er du på udkig efter et fleksibelt tysk kursus, eller mangler du måske tysk som HF enkeltfag på et bestemt niveau? Så er tysk som fjernundervisning ved HF & VUC NORD måske noget for dig.

Tysk er vestgermansk sprog og klassificeres som et af de store verdenssprog med ikke mindre end 100 millioner, der har tysk som modersmål, mens 80 millioner taler tysk som fremmedsprog.

Tag tysk som HF enkeltfag på det rette niveau

Tag tysk som fjernundervisning på HF niveauPå HF & VUC NORDs tysk på som fjernundervisning, kan du følge faget på alle gymnasielle niveauer. Her kan du nemlig tage tysk som HF enkeltfag på både C, B og A niveau, hvor Tysk A er det højeste. Du skal således typisk have Tysk C, før du kan fortsætte på Tysk B og B før A, da niveauerne bygger videre på det, som du har lært på det underliggende niveau.

På Tysk C er fokus på, at du skal blive bedre til at tale og forstå tysk, mens målet med B-niveauet er at give dig et mere varieret ordforråd, så du bliver i stand til aktivt at deltage i diskussioner og samtaler på tysk. Når du tager tysk som fjernundervisning på A niveau er det primære fokus på at udbygge dit ordforråd samt udviklingen af din evne til at forstå, læse, tale og skrive tysk på et mere avanceret niveau.

Få styr på tysk grammatik

Fokus i tyskundervisningen et sproglig og grammatik. Det materiale som bliver benyttet vil have perspektiver til tysksprogede samfund, historie og kultur. Således er det ikke bare det tyske sprog du vil tilegne dig, du vil også få en masse viden om de tysksprogede lande.

Tyskland er Danmarks vigtigst eksportmarked, og derfor er der altid stort bud efter danskere som kan tale tysk indenfor det Danske erhvervsliv. Så det er ikke en dårlig idé at følge tysk på HF & VUC NORDs fjernundervisning.

Kontakt HF & VUC NORD allerede i dag og hør mere om tysk som online undervisning.

Ansøgning og adgangskrav

Du følger faget via fjernundervisning, hvor du arbejder selvstændigt og afleverer opgaver ugentligt via Edaptio.dk. Ved afslutningen af faget skal du til eksamen på skolen i Aabybro.

Eksamen og diplom

Niveau

Tysk C

Tysk B

Tysk 0 - B

Tysk A

1 år

3

5

8

5

½ år

6

10

16

10

Du skal sammenlagt have 23 timer om ugen via fjernundervisning for at modtage SU. Har du hjemmeboende børn under 7 år, skal du dog blot have 17 ugentlige timer.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Tysk A, 0-B og C som onlineundervisning
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
HF & VUC Nord
På Sporet
9000 Aalborg

Vil du læse, når det passer dig?

Onlineundervisning er for dig, der vil arbejde selvstændigt og ambitiøst med din uddannelse. For dig, der har en god portion selvdisciplin, og som er vant til at arbejde med computer. Onlineundervisning er den mest fleksible undervisningsform, vi har på HF&VUC...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret