Vis studentum.dk som: Mobile

HF - Kemi B og C, som fjernundervisning

HF & VUC Nord
½ - 1 år
SU-godkendt
Deltid
HF og VUC
Fjernundervisning

HF - Kemi B og C, som fjernundervisning

Tag kemi C som HF enkeltfag via fjernundervisning

Mangler du et kemi kursus for at komme ind på drømmeuddannelsen? Læs HF kemi på HF & VUC Nord via fjernundervisning og få tid til at arbejde samtidigt.

Læs Kemi C via fjernundervisning ved VUC NordjyllandPå HF & VUC Nords HF kemi som fjernundervisning kommer du til at beskæftige dig med forskellige stoffers egenskaber og betingelserne for at de reagerer.

Kemi - læren om materialers forvandling

På HF & VUC Nord kan du studere hf kemi som fjernundervisning på C-niveau. Kemi er læren om materiens forvandling. Kemien undersøger kemien molekyler i alle aspekter fra deres dannelse, over deres vekselvirkninger, til den måde hvorpå de går i stykker.

Alt levende er baseret på at alle stoffer er opbygget af atomer og stofferne kan gennemgå forandringer ved kemiske reaktioner.

Weekendseminarer med kemiforsøg

For at kunne bestå Kemi på HF niveau er det et krav at visse forsøg er blevet gennemført. I denne sammenhæng vil der blive afholdt weekend seminarer hvor alle forsøg kan udføres, så du består kemifaget, og får en gymnsial kompetence som kræves til rigtig mange videregående naturvidenskabelige uddannelser.

Ud over at få adgangsgivende kompetencer til flere naturvidenskabelige uddannelser vil du lære om det mest centrale i menneskets tilstedeværelse som har bidraget til samfundet økonomiske og teknologiske udvikling.

Kontakt HF & VUC Nord og hør mere om kemi C som fjernundervisning.

Læs via fjernundervisning med eksamen i Aabybro

Du følger faget via fjernundervisning, hvor du arbejder selvstændigt og afleverer opgaver ugentligt i programmet FirstClass. Ved afslutningen af faget skal du til eksamen på skolen. Det foregår i de lyse, moderne lokaler på Industrivej i Aabybro, der er rammen for HF & VUC Nords Jammerbugt afdeling.

Niveau og ugentligt timeantal

Niveau

Kemi C

1 år

3

½ år

6

Du skal sammenlagt have 23 timer om ugen via fjernundervisning for at modtage SU. Har du hjemmeboende børn under 7 år, skal du dog blot have 17 ugentlige timer.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til HF & VUC Nord

HF & VUC Nord

På Sporet
9000 Aalborg

 Vis telefonnummer
www.hfvucnord.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om HF - Kemi B og C, som fjernundervisning

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af HF - Kemi B og C, som fjernundervisning endnu. Bliv den første!