Vis studentum.dk som: Mobile

Engelsk A, B, 0-B og C som fjernundervisning

HF & VUC Nord
½ - 1 år
550 DKK Momsfri
Dansk
SU-godkendt
Deltid
HF og VUC
Fjernundervisning

Engelsk A, B, 0-B og C som fjernundervisning

Tag et fleksibelt engelsk kursus, der åbner døre

Vil du være bedre til engelsk og samtidig skabe nye muligheder for dig selv? Ved HF & VUC NORD kan du tage engelsk som HF enkeltfag på alle niveauer og studere hjemmefra, når det passer dig. 

Fordelene ved at tage engelsk som fjernundervisning ved HF & VUC NORD er mange. Du bliver ikke bare bedre til at tale, skrive og forstå engelsk. På mange uddannelser er engelsk på et bestemt niveau også et adgangskrav.

Læs engelsk som fjernundervisning på dit niveau

Tag engelsk C via fjernundervisning ved VUC NordjyllandNår du læser engelsk som HF enkeltfag, kan du vælge mellem tre niveauer: engelsk C, engelsk B og engelsk A, hvor engelsk på A-niveau er det højeste.

  • I engelsk C lærer du at føre en samtale på engelsk på et grundlæggende niveau. Her er fokus på grammatik og udtale samtidig med, at du får basal viden om samfundsmæssige forhold og kultur i USA og England.
  • I engelsk B bygger du videre på din grundviden om historie, kultur og samfund i engelsktalende lande samtidig med, at du udvikler dine færdigheder i at forstå og bruge det engelske sprog.
  • I engelsk A bliver du klædt på til at begå dig i en globaliseret verden. Det sker igennem undervisning i at analysere og beskrive det engelske sprogs grammatik og stilistik, så du får et solidt kendskab til engelsk i både skrift og tale.

Vil du have et intensivt engelsk kursus, der hurtigt bringer dig til et højere niveau i engelsk, kan du tage et komprimeret forløb med engelsk som fjernundervisning fra 0 til niveau B på et halvt eller et helt år.

Kom nærmere din drømmeuddannelse med HF engelsk

Er engelsk et adgangskrav til den uddannelse, som du overvejer at søge ind på? Ved HF & VUC NORD kan du vælge mellem en række særlige fagpakker med 3 - 4 HF enkeltfag som fjernundervisning, der er målrettet forskellige uddannelser. Engelsk indgår i flere af disse online HF fagpakker. Du kan endda tage engelsk som en hel af en hel HF som fjernundervisning.

Kontakt HF & VUC NORD allerede i dag på tlf.: 99300900 og hør mere om dine muligheder!

Læs via fjernundervisning med eksamen i Aabybro

Du følger faget via fjernundervisning, hvor du arbejder selvstændigt og afleverer opgaver ugentligt via Edaptio.dk. Ved afslutningen af faget skal du til eksamen på skolen i Aabybro.

Niveau og ugentligt timeantal

Niveau

Engelsk C

Engelsk B

Engelsk 0-B

Engelsk A

1 år

3

5,5

8,5

5

½ år

6

11

17

10

Du skal sammenlagt have 23 timer om ugen via fjernundervisning for at modtage SU. Har du hjemmeboende børn under 7 år, skal du dog blot have 17 ugentlige timer.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til HF & VUC Nord

HF & VUC Nord

På Sporet
9000 Aalborg

 Vis telefonnummer
www.hfvucnord.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Engelsk A, B, 0-B og C som fjernundervisning

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Engelsk A, B, 0-B og C som fjernundervisning endnu. Bliv den første!
Åbent hus
juli 2020
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Du vil måske også være interesseret i: