Vis studentum.dk som: Mobile

COVID-19 - Er dit studievalg blevet påvirket? Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

Dansk A og C som fjernundervisning

HF & VUC Nord
½ - 1 år
550 DKK Momsfri
Dansk
SU-godkendt
Deltid
HF og VUC
Fjernundervisning

Dansk A og C som fjernundervisning

Studér dansk som HF enkeltfag, når det passer dig

Vil du have en bedre forståelse for dansk sprog og kultur, eller er dansk på et bestemt niveau måske et krav for at komme ind på den uddannelse, som du drømmer om? Tag dansk som fjernundervisning ved HF & VUC Nord og studér, når det passer ind i din hverdag. 

Tag dansk som fjernundervisning ved VUC NordjyllandNår du tager dansk som HF enkeltfag kommer du til at arbejde med både mundtlig dansk og skriftlig dansk med fokus på tekstproduktion og tekstanalyse. Uafhængigt af hvilket niveau, du tager dansk som fjernundervisning vil du også få indsigt i dansk og nordisk skømlitteratur gennem tiderne såvel som moderne kommunikation og medier.

Dansk som fjernundervisning på 2 niveauer

Hos HF & VUC Nord kan du tage dansk som fjernundervisning på to niveauer: Dansk A og Dansk C. Tager du dansk på A-niveau som HF enkeltfag svarer det til det samme niveau som en studentereksamen. Det er således det højeste niveau.

I Dansk C lærer du at udtrykke dig præcist og nuanceret på dansk både i tale og på skrift. Danskundervisningen bygger videre på niveauet fra folkeskolen, og du vil først og fremmest komme til at arbejde med dansk grammatik og stilistiske grundbegreber. Sidst men ikke mindst lærer du at holde oplæg og skelne mellem forskellige genrer.

I Dansk A bliver du trænet i at gå bag om ordene, så du forstår indhold og nuancer i det danske sprog på et mere avanceret niveau. Undervejs analyserer du tekster fra mange forskellige tidsperioder og genrer. Det giver dig indsigt i litteratur, kommunikation og medier såvel som i sprogets funktion og egenskaber. 

Tag dansk på nettet som HF enkeltfag eller en del af en fagpakke

Skal du bruge dansk for at komme ind på din drømmeuddannelse? Ved HF & VUC Nord kan du ikke bare tage dansk via fjernundervisning som HF enkeltfag. Du kan også tage det som en hel HF eksamen, som du sammensætter via HF enkeltfag eller en af de særlige HF fagpakker. Har du allerede erfaring, er der nemlig en række uddannelser, hvor du kan søge ind med en bestemt kombination af HF enkeltfag.

Kontakt HF & VUC Nord allerede i dag og hør mere om dine muligheder! 

Læs via fjernundervisning med eksamen i Aabybro

Du følger faget via fjernundervisning, hvor du arbejder selvstændigt og afleverer opgaver ugentligt via Edaptio.dk. Ved afslutningen af faget skal du til eksamen på skolen i Aabybro.

Niveau og ugentligt timeantal

Niveau

Dansk C

Dansk A

1 år

3

10

½ år

6

20

Du skal sammenlagt have 23 timer om ugen via fjernundervisning for at modtage SU. Har du hjemmeboende børn under 7 år, skal du dog blot have 17 ugentlige timer.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til HF & VUC Nord

HF & VUC Nord

På Sporet
9000 Aalborg

 Vis telefonnummer
www.hfvucnord.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Dansk A og C som fjernundervisning

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Dansk A og C som fjernundervisning endnu. Bliv den første!
Åbent hus
maj 2020
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7

Du vil måske også være interesseret i: