Vis studentum.dk som: Mobile

AVU - Engelsk som fjernundervisning

VUC Nordjylland
½ - 1 år
SU-godkendt
Deltid
HF og VUC
Fjernundervisning

AVU - Engelsk som fjernundervisning

Online engelsk kursus som almen voksenuddannelse

Læs engelsk op med et almen voksenuddannelse (AVU) kursus hos VUC Nordjylland. Vi tilbyder et engelsk kursus via fjernundervisning, så du kan arbejde ved siden af.

Læs engelsk som fjernundervisning på AVU niveauAVU engelsk som fjernundervisning er for dig som vil forbedre dine engelske sprogkundskaber. På et engelsk kursus på AVU via fjernundervisning beskæftiger du dig med:

 • det engelske sprog
 • engelsksprogede kulturer

Du forbedrer både dine engelskkundskaber og din kulturelle og historiske viden, og du kan læse engelsk som fjernundervisning på flere niveauer alt efter, hvor meget engelsk du kan og dine mål.

Engelskundervisning er vigtigt for dig

Målet med engelsk som fjernundervisning er at dine kommunikative kompetencer vil blive forbedret så du både kan forstå engelsk, tale og skrive det.

Engelsk er i dagens Danmark uhyggeligt vigtigt at kunne. Flere og flere engelske udtryk indføres i det danske sprog, hvorfor det engelske sprog bliver vigtigere og vigtigere for at kunne begå sig i fremtidens Danmark. Derfor er AVU engelsk som fjernundervisning, en glimrende mulighed for både at få udvidet dine kompetencer og blive bedre til sproget.

  Kontakt VUC Nordjylland og hør om din engelskundervisning via AVU!

  Ansøgning og adgangskrav

  Almen voksenuddannelse (AVU) er et tilbud til unge voksne og til erfarne, som ønsker at forbedre deres almene kundskaber. Der kræves derfor ikke andet end ønsket om at lære for at kunne søge optagelse.

  Læs via fjernundervisning med eksamen i Aabybro

  Ved VUC Nordjylland kan du tage AVU engelsk som fjernundervisning på følgende niveauer:

  • Engelsk basis + G
  • Engelsk F + E + D

  Du følger faget via fjernundervisning, hvor du arbejder selvstændigt og afleverer opgaver ugentligt i programmet FirstClass. Ved afslutningen af faget skal du til eksamen på skolen. Det foregår i de lyse, moderne lokaler på Industrivej i Aabybro, der er rammen for VUC Nordjyllands Jammerbugt afdeling.

  Forespørgsel efter information

   

  Kontaktinformation til VUC Nordjylland

  VUC Nordjylland

  På Sporet
  9000 Aalborg

   Vis telefonnummer
  www.vucnordjylland.dk

  Vil du vide mere?

  Udfyld formularen for mere information om AVU - Engelsk som fjernundervisning

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
  Evalueringer
  Der er ingen evalueringer af AVU - Engelsk som fjernundervisning endnu. Bliv den første!