Vis studentum.dk som: Mobile

9. klasse - Tysk som fjernundervisning

HF & VUC Nord
½ år
SU-godkendt
Deltid
HF og VUC
Fjernundervisning

9. klasse - Tysk som fjernundervisning

Tag et online tysk kursus på AVU niveau G

Vil du lære tysk, så du kan tale og forstå tysk? Med et tysk kursus på almen voksenuddannelse (AVU) får du tyskundervisning via fjernundervisning.

Tag et AVU tysk kursus som fjernundervisningMed et tysk kursus via fjernundervisning har du tid til at arbejde ved siden af studiet. HF & VUC Nord hjælper dig med at komme i gang.

Tyskundervisning - lær om kultur, historie og samfund

På HF & VUC Nord kan du følge et almen voksenuddannelse kusus i tysk  som fjernundervisning, hvor du bliver undervist i:

  • Tysksprogede samfund
  • Tysk historie og kultur.

Det er således ikke bare det tyske sprog, du vil tilegne dig. Du får en masse viden om de tysksprogede lande. Tyskundervisningen fokuserer både på det sproglige og grammatiske tysk.

Fjernundervisning - studér tysk når det passer dig

Med et tysk kursus via fjernundervisning hos HF & VUC Nord kan du studere, når det passer dig. Du kan starte din almen voksenuddannelse, når du har tid og samtidig arbejde, se familie og venner.

Danmarks vigtigste eksportmarked

Tyskland er Danmarks vigtigst eksportmarked, og derfor er der altid stort bud efter danskere som kan tale tysk indenfor det Danske erhvervsliv. Så det er ikke en dårlig idé at følge tysk på HF & VUC Nords fjernundervisning.

Tysk er vestgermansk sprog og klassificeres som et af de store verdenssprog. Det tales af ikke mindre end 100 millioner som modersmål og 80 millioner som fremmedsprog. PåHF & VUC Nords Tysk som Fjernundervisning er fokus på, at du skal blive bedre til at tale og forstå tysk.

Kontakt HF & VUC Nord allerede i dag og hør mere om dit tysk kursus!

Ansøgning og adgangskrav

Almen voksenuddannelse(AVU) er et tilbud til unge voksne og til erfarne, som ønsker at forbedre deres almene kundskaber. Der kræves derfor ikke andet end ønsket om at lære for at kunne søge optagelse.

Læs via fjernundervisning med eksamen i Aabybro

Ved HF & VUC Nord kan du læse AVU tysk som fjernundervisning på niveau G.

Du følger faget via fjernundervisning, hvor du arbejder selvstændigt og afleverer opgaver ugentligt i programmet FirstClass. Ved afslutningen af faget skal du til eksamen på skolen. Det foregår i de lyse, moderne lokaler på Industrivej i Aabybro, der er rammen for HF & VUC Nords Jammerbugt afdeling.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til HF & VUC Nord

HF & VUC Nord

På Sporet
9000 Aalborg

 Vis telefonnummer
www.hfvucnord.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om 9. klasse - Tysk som fjernundervisning

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af 9. klasse - Tysk som fjernundervisning endnu. Bliv den første!