Vis studentum.dk som: Mobile

HHX, EUX eller HTX i Brasilien

Viden Djurs
Gymnasial uddannelse
Grenå
Kontakt for information

Om uddannelsen

brasilien

HHX, HTX eller EUX-Business i Brasilien

På Brazil Football College kan du spille fodbold, mens at du tager en uddannelse. Hos os får du enten en 2-årig EUX-Business eller en treårig HHX eller HTX på Viden Djurs i Grenaa og får intens fodboldtræning og det hele med et ordentligt skud Brasilien.

En fællesnævner for de tre uddannelser er, at vi arbejde projektorienteret og virkelighedsnært og du får den absolut bedste undervisning uafhængigt af hvilken uddannelse du vælger.

Vi prøver for så vidt muligt, at arbejde med sportsrelaterede cases og vælger du en uddannelse hos os åbner det dørene til en fremtid med uanede muligheder.

Tag uddannelsen på HHX

HHX Uddannelsen tager udgangspunkt i Brasilien. Du lærer om landets kultur, politik samt økonomi. Du får faget spansk på A niveau, hvilket giver dig gode forudsætninger for at begå dig i Brasilien, da det minder meget om portugisisk, der er det officielle sprog i Brasilien.

Vi har sammensat en studieretning, der giver dig den største viden om Brasilien på et handelsorienteret niveau.

Du bliver undervist i:

  • Afsætningsøkonomi på A-niveau
  • International Økonomi på A-niveau

Derudover skal du have de almindelige HHX-fag, virksomhedsøkonomi, erhvervsret, matematik, samtidshistorie, dansk, samfundsfag og engelsk.

Handelsgymnasium Grenaa er en del af VID Gymnasier. Så du bliver en del af en hverdag med mange forskellige mennesker fra både HHX og HTX.

Med en HHX får du adgang til de fleste videregående uddannelser. Har Brazil Football College givet dig smag for Brasilien, har du flere muligheder for at få landet endnu mere ind under huden, når du har taget din ungdomsuddannelse. Du kan læse brasilianske studier på Aarhus Universitet, eller du kan blive trainee i danske virksomheder i Brasilien.

Tag uddannelsen på HTX

Vores HTX retter sig mod dig, der ønsker en videre uddannelse indenfor det naturvidenskabelige eller tekniske felt. Det kunne f.eks. idræt, medicin, fysioterapi, ergoterapi eller kostvejleder.

Vi har sammensat en studieretning, der giver dig den bedste ballast for at kombinere sport med viden om kroppen, sundhed og ernæring.

Du bliver undervist i:

  • Bioteknologi på A-niveau
  • Idræt på B-niveau

Derudover skal du have de almindelige HTX fag som dansk, engelsk, fysik, samfundsfag, Kommunikation & IT, teknologihistorie, teknologi og teknik.

HTX'erne og HHX'erne på Brazil Football College deltager i samme studieture, hvilket vil sige København i 1. g., Spanien/Portugal i 2.g og Brasilien i 3.g.

Tag uddannelsen på EUX-Business

På EUX Business uddannelsen arbejder vi bl.a. med events og sport og i sportsklassen har vi skræddersyet en uddannelse, der matcher de ting, der optager unge sportsudøvere. På EUX kan du efter 2 år starte på en kort videregående uddannelse eller finde en læreplads. EUX'erne deltager på studieturene til København på 1. år og til Spanien/Portugal på 2. år.

SU

Hvis du er fyldt 18 år kan du søge SU, der afhængigt af dine forældres indkomst typisk kan dække opholdet.

Få information

 

Kontaktinfo

Viden Djurs

Ydesvej 4
8500 Grenaa

 Vis telefonnummer
www.videndjurs.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om HHX, EUX eller HTX i Brasilien

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af HHX, EUX eller HTX i Brasilien endnu. Bliv den første!