Vis studentum.dk som: Mobile

3D College uddannelsen

Viden Djurs
Erhvervsuddannelse
Grenå
Kontakt for startinformation

Om uddannelsen

3d college


3D College - 3D er et håndværk!

3D College er stedet for dig, der brænder for 3D grafik, film og visuelle effekter.

Hos os har du mulighed for at dyrke din passion i de rammer, der passer bedst til dig. Vi bygger vores undervisning på erfaringer gjort siden 2004, hvor 3D College startede. I Danmark er det stadig det eneste af sin slags.

Webintegrator eller Multimedie animator

Vi tilbyder dig en uddannelse enten som Multimedie animator eller Webintegrator under indgangen Teknologi, byggeri og transport. 

  • Hovedforløbet som multimedie animator tager to et halvt år efter indgået elevaftale med en virksomhed og er fordelt på praktik og tid på skolebænken. Du kan ikke komme på hovedforløbet uden en læreplads.
  • Som Webintegrator lærer du at lave dynamiske hjemmesider, hvor en af dem vil være din portfolio, der viser dit tidligere arbejde. Så på 3D College får du dobbelt op på kompetencer, grafik og hjemmesider, en helt speciel mulighed som vi er de eneste der tilbyder.

Uddannelsens forløb på 3D college

Længden på din uddannelse afhænger af, hvad du har lavet før du starter hos os.

Hvis du kommer lige fra folkeskolen tager din grunduddannelse 1 år, forudsat at du får en aftale om læreplads i løbet af grundforløb 1. Her vil grundforløbet vare 1 halvt år. 

Er du student eller har været væk fra folkeskolen i mere end et år tager din uddannelse enten et ½ år med et grundforløb 2 på vores speed-forløb eller ca. 2 år med en fuld Webudvikler. Her skal du tage grundforløb 2 på vores speedforløb. 

Der er god mulighed for at komme i praktik, når du er uddannelse på 3D College uddannelsen. Viden Djurs er den skole i Danmark med flest praktikpladser indenfor multimedie animator uddannelsen. 

Når du starter direkte efter 9. eller 10. klassen får du en bred indføring i 3D-grafik og animation gennem dedikerede undervisere. Som collegeelev bor og spiser du på skolen, så det minder meget om et efterskoleår med den altafgørende forskel, at du hos os tager en erhvervsuddannelse i stedet for at afslutte folkeskolen endnu en gang.

Efter et år med masser af spændende undervisning i 3D-grafik og beslægtede områder er du klar til at søge lærepladser indenfor spil, film, arkitektur eller reklamebranchen. 

Kontakt for mere information om 3D college

3D College efter afsluttet ungdomsuddannelse

Vil du gerne starte på 3D college efter en påbegyndt eller afsluttet ungdomsuddannelse? Så har vi to linjer, du kan vælge mellem:

½ årigt ekspresforløb (Digital media 20 uger)

Er et forløb med høj intensitet og fuld fart over feltet, der klargøre eleverne til at søge læreplads i ind- og udland efter 20 ugers grundforløb. Ofte vil disse elever have en grundlæggende erfaring med 3D eller 2D inden de starter eller i hvert fald have tilkendegivet en lyst til at arbejde med området 24/7 i et ½ år.

2-årigt forløb (skolebaseret Webintegrator)

Her kombinerer vi undervisning i 3D med undervisning i webudvikling. Således får du en dobbeltkompetence, hvor du både kan opbygge en hjemmeside – f.eks. til dit 3D portfolio – men især kan dygtiggøre dig indenfor 3D.

Du kan undervejs søge lærepladser indenfor Multimedie animator området og således skifte til hovedforløbet på Digital Media.

Kontakt Viden Djurs allerede i dag og hør mere om 3D College!

Uddannelsens længde

Længden på din uddannelse afhænger af, hvad du har lavet før du starter hos os.

Hvis du kommer lige fra folkeskolen tager din grunduddannelse 1 år, forudsat at du får en aftale om læreplads i løbet af grundforløb 1.

Er du student eller har været væk fra folkeskolen i mere end et år tager din uddannelse enten et ½ år med et grundforløb 2 på vores speed-forløb eller ca. 2 år med en fuld Webintegrator.

Få information

 

Kontaktinfo

Viden Djurs

Ydesvej 4
8500 Grenaa

 Vis telefonnummer
www.videndjurs.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om 3D College uddannelsen

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af 3D College uddannelsen endnu. Bliv den første!