Vis studentum.dk som: Mobile

Mediefag C enkeltfag - e-learning

Vestegnen HF & VUC
1 år
SU-godkendt
Heltid/deltid
Åbent hus
12-01-2020
Åbent hus
13-01-2020
HF og VUC
Fjernundervisning

Om uddannelsen

Mediefag C

Mediefag c koncentrerer sig om film. Det vil sige kortfilm, spillefilm og dokumentarfilm og –tv. Faget har en praktisk del, hvor du laver filmøvelser og en eksamensfilm, og en teoretisk del, hvor du lærer om det sprog og de virkemidler, som alle film eller levende billeder benytter sig af.

Modulerne

Mediefag på e-learning er delt op i 6 moduler. I modul 5 er det påkrævet, at du møder op på skolen to gange af to dage for at lave din eksamensfilm i en gruppe. Det er ikke muligt at gå til eksamen uden at have lavet en eksamensfilm. 

Moduloversigt:

  1. De filmiske virkemidler og dramaturgi
  2. Praktiske øvelser med kamera, samt klipning og redigering af film
  3. 60 seconds filmkonkurrence
  4. Fiktionsfilm
  5. Eksamensfilm
  6. Dokumentarfilm og dokumentar-tv

Eksamen og diplom

Eksamen

Eksamen er inddelt i to dele. Først kommer du og din gruppe op i den eksamensfilm, som I har lavet. Hvert medlem af gruppen skal holde et oplæg om filmen i 5 minutter og bliver vurderet individuelt. Der afsættes 10 min. til hver kursist i gruppen, dog maksimalt 40 min. i alt. Dernæst skal alle i gruppen op til en individuel eksamen i et ukendt filmklip, der enten kan være fra en spillefilm eller en dokumentar. Det foregår på den måde, at du trækker et spørgsmål med et filmklip på 5 min. og går til forberedelse i 30 min. Filmklippet er enten taget fra en spillefilm fra gysergenren eller taget fra en dokumentar i form af en dokumentarfilm eller dokumentar-tv. Efter din forberedelse kommer du ind til en mundtlig eksamen i 30 min. Efter begge dele af eksamen er afsluttet, får du en karakter, der er en sammenlagt vurdering af både din gruppeeksamen og din individuelle eksamen.

Få information

 

Kontaktinfo

Vestegnen HF & VUC

Gymnasievej 10
2620 Albertslund

 Vis telefonnummer
www.vestegnenhfvuc.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Mediefag C enkeltfag - e-learning

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Mediefag C enkeltfag - e-learning endnu. Bliv den første!