Vis studentum.dk som: Mobile

Master of Architecture

University of Technology Sydney
2 år
Engelsk
Kandidatuddannelse og masteruddannelse
Sydney
Autumn

Video

   

Hvorfor vælge UTS?

Universitetet midt i Sydney

Universitetets anerkendte uddannelser

Campus i verdensklasse

Om uddannelsen

Master of Architecture

Kandidatuddannelsen i arkitektur på UTS er en fokuseret og professionel uddannelse, hvor du bliver uddannet praktiserende arkitekt. Uddannelsen er en af to, som man kan tage efter en bachelor i design i arkitektur, som også kan tages på UTS.

Denne uddannelse er en innovativ og fleksibel professionel uddannelse. Gennem en løs struktur er det muligt for de studerende at vælge fra en række af grundlæggende og valgfrie fag, som giver de studerende mulighed for at vælge, hvilke specielisation inden for faget, de ønsker at tage. 

Arkitekturirsk design fag giver en kritisk forståelse af arkitektur som både en disciplin med teoretisk viden og praktisk anvendelse. 

Med denne uddannelse får du som studerende en udvidet praktisk erfaring i medier og markeder, business praksis og globale økonomier, herunder sociale, miljømæssige og politiske kontekster. Du bliver som færdiguddannet arkitekt og vil være i stand til at stå for store som små betydningsfulde projekter.

University of Technology Sydney (UTS)

University of Technology Sydney (UTS) er med sine mere end 45.000 studerende et af de største universiteter i Australien. Universitetets City Campus ligger i hjertet af Sydney og derfor tæt på alting, og kun en kort bus- eller togtur fra både Bondi Beach og Operahuset. Universitetet er igang med en større renovering af  campus, og fremstår allerede nu som et state-of-the-art universitet med alle top-moderne faciliteter.

UTS er et af Australiens førende universiteter indenfor teknologi og er et af fire universiteter i Australian Technology Network, men tilbyder også studier og fag indenfor en lang række andre områder. Universitetet har en særlig praktisk tilgang til undervisningen og stærke bånd til erhvervslivet, og mange UTS studerende har et praktikophold i løbet af deres studietid. Derudover har universitetet et godt ry indenfor forskning.

Hvad kan jeg læse på University of Technology Sydney?

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Bachelorniveau (undergraduate level)
  • Kandidatniveau (graduate level)
  • Specielle programmer


Kontakt EDU

Overvejer du at læse på University of Technology Sydney, så udfyld formularen nedenfor.

Universitetet har ansat den danske organisation EDU til at hjælpe dig, da EDU er specialister i international uddannelse og kan vejlede på dansk, så det vil være en erfaren vejleder fra EDU, der svarer på din henvendelse.

EDU’s vejledning er gratis, og deres mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen samt til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold.
Så udfyld formularen og får styr på dine studiemuligheder i udlandet.

Top Fagområder på UTS

Engineering & IT

Communications

Business

Law

Science

Få information

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med EDU, der kan give dig mere information om University of Technology Sydney og hjælpe dig med at ansøge.

Kontaktinfo

University of Technology Sydney

15 Broadway, Ultimo

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med EDU, der kan give dig mere information om University of Technology Sydney og hjælpe dig med at ansøge.

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Master of Architecture endnu. Bliv den første!
Åbent hus
december 2021
ma
ti
on
to
fr
3
4
5
6
7
8
9
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2