Vis studentum.dk som: Mobile

Lesbian, Gay, Bisexual, and Transgender Studies

University of California, Los Angeles (UCLA)
Videregående uddannelse
Los Angeles

Hvorfor vælge University of California, Los Angeles (UCLA)?

Internationalt anerkendt topuniversitet

Et af de flotteste campusser i Los Angeles

Mulighed for at læse fag både på UCLA og UCLA Extension

Om uddannelsen

Lesbian, Gay, Bisexual, and Transgender Studies

Studiet i lesbiske, homoseksuelle, biseksuelle, transseksuelle hos UCLA giver studerende mulighed for at studere seksualitet fra en række kulturelle og disciplinære perspektiver, der er beregnet til at engagere studerende i nogle af de mest banebrydende forskning inden for LGBTQ-studier. Formålet med studiet er, at de studerende skal blive fortrolige med de teoretiske værktøjer, som forskellige discipliner bruger til at studere seksualitet. De skal være bekendt med nogle af de mange forskellige måder, hvorpå seksualitet har været organiseret i fortiden og er organiseret i forskellige kulturer i nutiden og bør have en øget forståelse for både den seksuelle mangfoldighed i den verden, de lever i, og af de komplekse måder, hvorpå seksualitet krydser hinanden med andre kategorier af identitet og praksis.

University of California, Los Angeles (UCLA)

University of California, Los Angeles (UCLA) blev grundlagt i 1919 i Los Angeles, Californien, og er et af de højest rankede forskningsuniversiteter i USA.

Det store UCLA campus er placeret i et af de mest attraktive områder af Los Angeles kun ca. 8 km. fra Stillehavet og områder som Beverly Hills, West Hollywood, Century City og strandene i Santa Monica og Venice ligger kun en kort køretur derfra. Tre buslinjer kører direkte til og fra campus, så det er nemt at komme til UCLA eller de omkringliggende områder.

UCLA er en del af University of Californien, som består af ti forskellige universiteter spredt over hele Californien. UCLA har ca. 40.000 studerende og er dermed det største - og også det mest kendte - af universiteterne i UC-systemet.

Campus består af omkring 180 smukke bygninger med en blanding af romansk og moderne arkitektur, og disse er fordelt på et kæmpe areal af grønne områder, hvor du blandt andet også finder swimming pools, tennisbaner, fitnesscentre, restauranter, biograf, teater, forretninger osv.

Hvad kan jeg læse på UCLA? 

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Hele uddannelser på bachelor- og kandidatniveau
  • Sommerkurser
  • Internship (Praktikophold)
  • Sprogkurser

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold. Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.

Top Fagområder på University of California, Los Angeles (UCLA)

Chemistry

Political Science

Business and Management

Entertainment

Mathematics

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Lesbian, Gay, Bisexual, and Transgender Studies
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

University of California, Los Angeles (UCLA)

Los Angeles
90095

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Lesbian, Gay, Bisexual, and Transgender Studies

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Lesbian, Gay, Bisexual, and Transgender Studies endnu. Bliv den første!
Åbent hus
november 2022
ma
ti
on
to
fr
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11