Videregående uddannelse

Comparative Literature

Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for startdato

  • Holdundervisning
  • Berkeley

Hvorfor vælge University of California Berkeley (UC Berkeley)?

Et af verdens højest rangerede offentlige universiteter

En bred vifte af fag

Brug din fritid i San Francisco og de naturskønne omgivelser

Om uddannelsen

Comparative Literature

Komparativ litteratur giver eleverne værktøjer til at engagere, analysere og fortolke tekster; og til at skrive, redigere, oversætte og tænke på tværs af disciplinære og nationale grænser. Vores kandidater tager forskellige litterære traditioner, historiske perioder og genrer, modaliteter, former og sammenhænge op fra for eksempel latinamerikansk konkret poesi til diskurser om politisk og race teori til jiddisk eksperimentel fiktion. Afdelingen tilbyder streng træning inden for adskillige områder, der fremhæver ekspertisen i vores internationalt anerkendte fakultet, herunder klassikere, østasiatiske litteraturer og kunst, engelsk, fransk, tysk, italiensk, hebraiske studier, latinamerikanske litteraturer og slaviske litteraturer og kulturer samt Kritisk teori, tidligt moderne og renæssancestudier, film og medier, køns- og seksualitetsstudier, præstationsstudier, komparativ poesi og poetik og postkolonial teori.

Comparative Literature

University of California Berkeley (UC Berkeley)

Du kan nu bruge enten din sommer eller et semester på at blive meget klogere påét af verdens absolut bedste universiteter- University of California, Berkeley - som kun ligger en halv times kørsel fra San Francisco.

Universitetet er fra 1868 og dermed et af Californiens ældste, og som international studerende har du mulighed for at bo på campus og opleve historiens vingesus. Når du har brug for lidt luftforandring, kan du altid bare hoppe gratis på bussen til San Francisco og ellers få set The Golden Gate Bridge, Alcatraz og Lombard Street.Eller køre med en af byens utallige cable cars og få spist dig mæt i en af de lækre food trucks, som du finder over alt i området.

Det bliver et studieophold, du ikke kommer til at glemme.

Hvad kan jeg læse på UC Berkeley? 

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Hele uddannelser på bachelor- og kandidatniveau
  • Sommerkurser
  • Internship (Praktikophold)
  • Sprogkurser

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold. Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.

Top Fagområder på University of California Berkeley (UC Berkeley)

Psychology

Letters and Sciences

Business

Language Studies

Economics

University of California Berkeley (UC Berkeley)
110 Sproul Hall

Du kan nu bruge enten din sommer eller et semester på at blive meget klogere påét af verdens absolut bedste universiteter- University of California, Berkeley - som kun ligger en halv times kørsel fra San Francisco. Universitetet er fra 1868...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret