Vis studentum.dk som: Mobile
Videregående uddannelse
Berkeley

Video

   

Hvorfor vælge University of California Berkeley (UC Berkeley)?

Et af verdens højest rangerede offentlige universiteter

En bred vifte af fag

Brug din fritid i San Francisco og de naturskønne omgivelser

Om uddannelsen

Art History

Uddannelsen i kunsthistorie er designet til at give de studerende solid forankring i de kunstneriske traditioner, praksis og sammenhænge, ​​der omfatter historisk og nutidig visualitet. Ligeledes introducerer den disciplinens historie, metoder og debatter. Det forbereder de studerende til at foretage uafhængig forskning, evaluere evidens, skabe sammenhængende og vedvarende argumenter og udvikle færdigheder i akademisk skrivning. I en række mere og mere fokuserede kurser - nedre division, øvre division, seminar og udmærkelsesprogram - giver hovedfaget et format for studerende til at lære at analysere og fortolke visuelle, materielle og tekstlige beviser fra specifikke kulturelle omgivelser og historiske omstændigheder. Større krav er også designet til at maksimere eksponeringen for forskellige historiske perioder, geografiske regioner og emner, samtidig med at de giver studerende fleksibilitet til at forfølge specifikke interesser ved at vælge et studiefokus.

Art

University of California Berkeley (UC Berkeley)

Du kan nu bruge enten din sommer eller et semester på at blive meget klogere påét af verdens absolut bedste universiteter- University of California, Berkeley - som kun ligger en halv times kørsel fra San Francisco.

Universitetet er fra 1868 og dermed et af Californiens ældste, og som international studerende har du mulighed for at bo på campus og opleve historiens vingesus. Når du har brug for lidt luftforandring, kan du altid bare hoppe gratis på bussen til San Francisco og ellers få set The Golden Gate Bridge, Alcatraz og Lombard Street.Eller køre med en af byens utallige cable cars og få spist dig mæt i en af de lækre food trucks, som du finder over alt i området.

Det bliver et studieophold, du ikke kommer til at glemme.

Hvad kan jeg læse på UC Berkeley? 

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Hele uddannelser på bachelor- og kandidatniveau
  • Sommerkurser
  • Internship (Praktikophold)
  • Sprogkurser

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold. Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.

Top Fagområder på University of California Berkeley (UC Berkeley)

Psychology

Letters and Sciences

Business

Language Studies

Economics

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Art History
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

University of California Berkeley (UC Berkeley)

110 Sproul Hall

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Art History

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Art History endnu. Bliv den første!
Åbent hus
november 2021
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12