Vis studentum.dk som: Mobile
Heltid/deltid
Private uddannelser
Hellerup
Kontakt for opstart

Om uddannelsen

Gå fra syg til rask

Gå fra syg til rask

Døjer du med kronisk sygdom eller diagnose? Har du vedvarende symptomer, gener og helbredsproblemer? Er du træt af at symptombehandle uden at komme tættere på at genvinde din vitalitet og dit helbred?

Hvad enten du vil være rask, performe bedre fysisk eller mentalt, så kan vi hjælpe dig. Vores rådgivning, bøger, forløb m.v. tager udgangspunkt i den seneste forskning, fagområdet Functional Medicine samt vores egen evidensbaseret praksis.

Selve konsultationen omkring 'Gå fra syg til rask'

I en Functional Medicine-konsultation, vil Umahro Cadogan hjælpe dig med at adressere de bagvedliggende årsager til dit helbredsproblem, der afholder dig fra at mærke og opleve al den sundhed, energi og vitalitet, som du ønsker og fortjener.

I en Functional Medicine-konsultation taler vi om din helbredsmæssige udfordring og dit mål for fremtiden.

Med udgangspunkt i hele din helbredshistorie(dvs. fra du blev født til nu) og enmaddagbogser vi på alle de faktorer der kan have haft medvirkende indflydelse på dit helbred, og være med til at fastholde og forværre dine symptomer.

Derefter lægger Umahro (sammen med dig) en plan der inkluderer kost, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, optimering af dit sind og ændring af miljøet omkring dig. Du får hjælp og viden til selv at mestre dine helbredsproblemer, så du kan flytte dig selv så langt op ad skalaen fra syg til sund, som det overhovedet er muligt.

Hvis vi vurderer, at der er forhold, der skal undersøges nærmere, vil vi anbefale opfølgende test (f.eks. blodprøver eller laboratorietest) enten hos egen læge eller i privat regi. Er der behov for opfølgende konsultation til gennemgang af test samt udarbejdelse af videre plan, bookes og betales der for en opfølgende konsultation.

Ansøgning og adgangskrav

'Gå fra syg til rask' er relevant for alle, der ønsker at forbedre sit helbrede, blive rask, performe bedre fysisk eller mental.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sundhedsforløb
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Umahro - Food can change your life

Svanemøllevej 41
2900 Hellerup

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sundhedsforløb

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Sundhedsforløb endnu. Bliv den første!
Åbent hus
maj 2022
ma
ti
on
to
fr
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5