Vis studentum.dk som: Mobile

Kostvejleder / Sundhedsrådgiver

Umahro - Food can change your life
6 undervisningsgange
Heltid/deltid
Private uddannelser
Hellerup

Om uddannelsen

Sundhedsrådgiver

Bliv Sundhedsrådgiver

Sundhedsrådgiver uddannelsen er for dig, der gerne vil hjælpe eller allerede hjælper mennesker med at blive sunde igen, forblive sunde eller blive endnu sundere gennem ændringer og optimering af kost, ernæring, motion og bevægelse, søvn, afstresning, livsstilsændringer og andre sunde tiltag. 

Dit udbytte med en sundhedsrådgiver uddannelse

Du lærer at bruge kost, ernæring, søvnoptimering, optimering af bevægelse og motion, afstresning og livsstilsændringer til at øge sundheden hos dem du hjælper, uanset om udgangspunktet er sygdom eller at de allerede er sunde. Du får Umahros viden og bedste redskaber fra 2 årtiers arbejde med sundhed med tusindvis af 1-til-1 konsultationer, foredrag, workshops, gruppeforløb og Tv-programmer.

Du lærer, hvad sundhed grundlæggende er og hvad der skal til, for at fremme sundheden hos dine klienter på en måde der virker, og som de faktisk kan gennemføre. Du lærer, hvordan der er flere veje til sundhed og hvorfor det er vigtigt altid at se på helheden, fremfor kun at fokusere på kost og ernæring eller kun at fokusere på motion eller kun at fokusere på afstresning. Så ingen unødvendig fanatisme, men fokus på at hjælpe klienter, der hvor de er og med livsstilsændringer, der er indenfor deres rækkevidde.

Indhold og undervisningsform med en sundhedsrådgiver uddannelse

Undervisningen består af 6 moduler, samt online selvstudie og to månedlige live undervisningsdage som der også er mulighed for at deltage i online (kl. 10:00-17:00). Det online selvstudie foregår før og efter undervisningsdagene på hvert modul, med tilhørende lektier og opgaver. Skulle det ske, at du bliver forhindret i at deltage live eller online på undervisningsdagene, bliver alt filmet og uploadet, så du kan se eller gense undervisningen.

Når vi mødes til den månedlige undervisningsweekend, gennemgår jeg viden, teori og værktøjer. Du får også cases at arbejde med. Og du har naturligvis mulighed for at spørge ind til både indholdet og for at få afklaring på dine egne erfaringer.

Alle undervisningsdage vil blive live-streamet og optaget, således at du kan følge med, hvis du ikke kan være fysisk tilstede til nogle af undervisningsdagene.

Ansøgning og adgangskrav

Måske arbejder du allerede som ernæringsterapeut, kostvejleder, personlig træning, diætist, læge, fysioterapeut, akupunktør, kiropraktor, sundhedsrådgiver, sundhedscoach e.l. og ønsker at udvide din viden og få endnu flere redskaber til at hjælpe dine klienter.

Pris

Prisen for en sundhedsrådgiver uddannelse er 39.995,00 inkl. moms.

Det er muligt at betale uddannelsen i rater. Kontakt os, så finder vi den rigtige løsning for dig. 

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Kostvejleder / Sundhedsrådgiver
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Umahro - Food can change your life

Svanemøllevej 41
2900 Hellerup

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Kostvejleder / Sundhedsrådgiver

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Kostvejleder / Sundhedsrådgiver endnu. Bliv den første!
Åbent hus
maj 2022
ma
ti
on
to
fr
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5