Viser 1-12 af 12
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-12 af 12

Digital Marketing

Digital marketing uddannelse - Bliv ekspert i Google Analytics og lær at styrke virksomhedernes positionering på digitale medier

I dag handler markedsføring om langt mere end annoncering i traditionelle medier som TV og aviser. I dag må virksomhederne tilpasse sig den digitale tidsalders krav om at være tilstede på diverse sociale medier, så de kan markedsføre sig overfor den digitale forbruger den vej igennem.

Det betyder, at virksomhederne i dag i højere grad arbejder med at forstå, hvordan de hurtigt kan fange forbrugernes opmærksomhed - og ikke mindst fastholde den og forblive i deres bevidsthed.

Med en uddannelse i digital marketing kan du blive ekspert i, hvordan virksomheder kan positionere sig strategisk overfor forbrugerne, så klik konverteres til grønne tal på bundlinjen. 

Digital Marketing - Lær at forstå og ramme den digitale forbruger

Digital Marketing handler om at skabe kreativt indhold, som henvender sig til den digitale forbruger, der er vant til at navigere på flere digitale medier - og gerne samtidigt. Derfor kan det være en udfordring at fange forbrugerens opmærksomhed, og det kræver derfor både et godt kendskab til mediets præmisser og forbrugerens interesser at få dem til at blive eller klikke på netop din annonce. 

Selvom du er vant til at bruge digitale og sociale medier i din hverdag, er det ikke nødvendigvis lig med, at det vil være nemt for dig at skabe den helt rigtige mediestrategi eller annonce. Det kræver en bred viden om forbrugeradfærd, digital kommunikation, grafisk design, markedsføring og meget mere. Det er den viden, som du fx kan opnå med en digital marketing uddannelse. 

Skab din egen digitale værktøjskasse til markedsføring

Med en digital marketing uddannelse vil du fx lære at: 

  • Udvikle digitale mediestrategier for virksomheder
  • Navigere i programmer som Google AdWords, Photoshop m.m.
  • Måle dine marketingindsatser gennem Google Analytics
  • Planlægge digitale kampagner på tværs af forskellige platforme
  • Afkode data til at identificere og segmentere forskellige målgrupper
  • Optimere virksomheders online annoncering
  • Forstå dynamikker og virkemidler på sociale medier

Dine jobmuligheder med en digital marketing uddannelse

Med en digital marketing uddannelse vil du højst sandsynligt lande i et job, hvor du vil få ansvaret for at varetage og koordinere en virksomheds online markedsføring. Det betyder, at du blandt andet skal være planlægge virksomhedernes strategiske mediestrategi og samtidig skabe og formidle kreativt indhold på tværs af forskellige platforme. Du skal derfor både kunne tænke strategisk, tænke kreativt og handle effektivt. 

Digital marketing er en hurtigt voksende branche, da virksomhederne retter større og større fokus mod det online marked. Der er derfor stor efterspørgsel efter dygtige medarbejdere, og du vil derfor have gode jobmuligheder undervejs i din uddannelse, og når du er færdiguddannet. Det gælder både herhjemme og i udlandet.

En digital marketing uddannelse vil derfor være et attraktivt valg for dig, der ønsker at arbejde med kommunikation, salg og online markedsføring.

Tag din marketing uddannelse herhjemme eller i udlandet

Der findes et hav af muligheder, når det kommer til uddannelser inden for digital marketing, medier og design. Du kan både tage en erhvervsakademiuddannelse, bacheloruddannelse eller masteruddannelse i digital marketing.

Længden på uddannelsen varierer alt efter, hvilken uddannelse du tager. Det gælder ligeledes fordelingen af teori og praksis, hvor erhvervsakademi-uddannelser typisk vil indeholde praktikforløb undervejs i studiet, så du får opbygget erhvervserfaring, mens du læser. 

Tager du en bachelor- eller en masteruddannelse er det dog ofte normalt at finde et studiejob, hvor du arbejder på deltid, mens du læser. Det er en måde at anvende den teori, du lærer på studiet, i praksis og opbygge en forståelse for det moderne arbejdsliv.

Er du en kreativ, digital ildsjæl?

Uddannelsen i digital marketing er skræddersyet til dig, der gerne vil arbejde med online annoncering og markedsføring i moderne virksomheder. Du drømmer om at tage ansvaret for virksomhedens kommunikation, salg og marketing på deres digitale kanaler.

Som digital native er du vant til at begå dig på digitale og sociale medier, og du kan godt lide at følge med den teknologiske udvikling. Du er nysgerrig og forandringsvillig, da en digital marketing uddannelse kræver, at du altid er klar og åben for at gå nye veje. 

Lyder det som noget for dig? Læs mere om de specifikke uddannelser ovenfor og find den digital marketing uddannelse, der passer bedst til dig. 

Relaterede studieretninger
Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12