Vis studentum.dk som: Mobile

Udendørstræner

Trænerakademiet
60 Lektioner
5.500 DKK Momsfri
Nej
Deltid
Private uddannelser
Fjernundervisning
Løbende - Tilmeld dig via hjemmesiden og start med det samme.

Om uddannelsen

Certificeret udendørstræner

Flere og flere mennesker får øjnene op for de mange positive ting udendørstræning kan give og søger derfor mod haven, parker, grønne områder og skove, når de skal være aktive.

Vil du gerne udvide din værktøjskasse og blive klogere på, hvad og hvordan man kan træne udendørs. Eller står du i en situation, hvor du som professionel træner gerne vil tilbyde et udendørs- eller hjemmetræningsprodukt, men mangler viden om, hvordan du skal gribe det an, så er vores udendørstræner uddannelse lige noget for dig.

Dit udbytte

På udendørstræner uddannelsen får du en basisviden omkring anatomi og fysiologi, basisbevægelser og naturlige bevægemønstre. Du bliver klogere på, hvordan du bruger naturen som redskab i træningen.

Du får viden omkring, hvordan du programmere og tilrettelægger træning fra opvarmning til konditions- og styrketræning samt en basal viden omkring generel sundhed og velvære i en travl hverdag.

Du bliver klædt på til at kunne bruge uderummet som dit fitnesscenter og tilbyde et kvalitetsprodukt, uanset om det er personlig træning, boot camps, holdtræning eller du blot vil blive skarpere på din egen træning.

Uddannelsens indhold

Udendørstræner uddannelsen vil være det perfekte supplement til din personlig træner uddannelse, da du med den i baghånden ikke vil være bundet af fitnesscentre, og dermed kan tilbyde et bredere produkt til dine klienter.

Undervisningen foretages af vores erfarne udendørsspecialister, der har kørt personlig træning og boot camps med naturen som legeplads siden 2013.

Du får med denne uddannelse en specialviden, der giver dig en unik mulighed for at kunne tilbyde dine klienter et anderledes produkt, der inkluderer nye bevægelsesformer, frisk luft og højt til himlen samtidig med, at I arbejder mod deres mål – eller du kan bruge det til at optimere din egen træning.

Hvordan foregår uddannelsen?

Løbetræner uddannelsen er en uddannelse, du tager online, og den er derfor meget fleksibel, da du kan tage lektionerne, når det passer dig. Du får fuld adgang til det online læringsunivers med lærebog og vurderingsværktøjer direkte efter tilmelding, og du har adgang til denne database i op til 12 måneder fra din tilmelding.

Der er uddannelsesvideoer til alle lektionerne, og efter hver lektion vil der være en quiz, hvor du kan teste, om du har forstået materialet godt nok til at kunne fortsætte til næste.

Du kan se alle videoerne så mange gange, du vil og få repeteret det, du eventuelt skulle finde svært. Vi har undervisere, der sidder klar til at besvare alle de spørgsmål, der måtte opstå, løbende, som du kommer igennem materialet.

Ansøgning og adgangskrav

Ingen.

Eksamen og diplom

Ønsker du, at blive certificeret vil du, som afslutning på undervisningen, skulle aflevere en eksamensopgave.

Pris

Prisen for denne udendørstræneruddannelse er 5.500,00 kr. ekskl. moms. 

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Udendørstræner endnu. Bliv den første!
Åbent hus
december 2021
ma
ti
on
to
fr
3
4
5
6
7
8
9
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2