Viser 1-20 af 20
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 20

Mere om Massør uddannelse

Massør uddannelse - uddan dig i bl.a. København eller Århus

Har du overvejet at arbejde som massør inden for alternativ behandling? Med en massage uddannelse kan du både arbejde som massør i det offentlige, i private virksomheder, i privatklinikker og have dit eget firma.

En massør uddannelse kan have forskellige længder, og det er en privat uddannelse, hvor du selv betaler. De fleste massør uddannelser kan du skræddersy, så du kan arbejde mens du uddanner dig til massør. 

Massør uddannelser for professionelle behandlere og dig, der vil blive

Her på siden finder du massør uddannelser til både dig, der allerede er professionel behandler og dig, der gerne vil arbejde som behandler med bl.a. massage. Det vigtigste er, at du har interesse i krop og sundhed og vil arbejde med massage. 

Massageskoler i København og Århus

Der findes massageskoler i hele Danmark. 

Du kan uddanne dig til massør på:

  • massageskoler i København
  • massageskoler i Århus
  • massageskoler i Aalborg
  • massageskoler i Fredericia
  • massageskoler i Herlev
  • massageskoler i Horsens
  • massageskoler i Bagsværd
  • massageskoler i Odense

Der er mange muligheder for at tage en massage uddannelse, uanset hvor du bor i Danmark.Ofte kan du arbejde ved siden af, mens du tager massør uddannelsen.

Hvilken uddannelse skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige former for massage. Måske ved du allerede nu, hvilken massageform, der interesserer dig, men ellers så brug tid på at sætte dig godt ind i de forskellige typer. Spektret spænder fra den klassiske fysiurgiske massage, der arbejder dybt med massage af muskelmassen, til de mere spirituelle massageformer som hot stone massage og akupressur. Følgende liste giver dit et hurtigt overblik.

Massør uddannelse - find din her!

Fra fysiurgisk massage til hot stone massage

  • Fysiurgisk massage - klassisk dyb muskelmassage til behandling af lidelser i bevægeapparatet
  • Sports-, idrætsskade- og erhvervsmassage - forebyggende og helbredende massage i forbindelse med sport og arbejde
  • Bindevævsmassage - transporterer ophobede affaldsstoffer væk fra underhuden
  • Ansigtsmassage - Massage til afhjælpning af hovedpine, nakkespændinger, koncentrationsbesvær m.m.
  • Akupressur massage - kinesisk massageform der genopretter balancer i kroppen
  • Hot stone massage - fokus på kroppens energicentre og opladning af chakraer

Der kommer hele tiden nye massageformer til, og du kan specialisere dig inden for mange forskellige områder med en massage uddannelse.

Vil du være sportsmassør?

Med sportsmassage kan du få arbejde på en sportsklinik og fysiurgisk massage giver dig mulighed for at arbejde i dybden med dine hænder som massør.

Du skal vælge din massage uddannelse ud fra, hvad der interesserer dig inden for massage, og hvordan du vil tage dit massør kursus eller massør uddannelse.

Hvad er forskellen på en massør og en massageterapeut uddannelse?

Når du uddanner dig til lægeeksamineret massageterapeut, så har der bl.a. været en læge med i eksaminationen i anatomi. En massør arbejder med massage, hvorimod en massageterapeut arbejder med hele kroppen og bevægeapparatet. Ofte vil en massageterapeut uddannelse vare lidt længere end en massør uddannelse. 

For at blive massageterapeut skal du ofte tage uddannelsen på en af Brancheforeningens skoler for Fysiurgisk massage. En massør uddannelse kan du tage flere steder i Danmark på massageskoler. For at finde ud af, hvad der passer dig bedst kan du overveje, hvad du vil bruge din massør uddannelse til - fx. arbejde med idrætsskader eller arbejde med spa og wellness?

Tilpas din massør uddannelse til dit drømmejob

Når du skal finde din massør uddannelse, så er det som sagt en god idé at overveje, om du vil arbejde som sportsmassør eller i fx. et spacenter. Det vil også være en god idé at snakke med andre, der tidligere har taget en massør uddannelse og høre om deres erfaringer. 

Hvad koster en massør uddannelse?

En massør uddannelse kan koste alt fra 10.000 kr. og op til 40.000 kr. alt afhængig om du tager en uddannelse til helsemassør eller en uddannelse til fysiurgisk massør (RAB massør). 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Relaterede kategorier
cupping