Private uddannelser

Løbetræner

Trænerakademiet, Fjernundervisning
Længde
50 Lektioner
Pris
5.500 DKK Momsfri
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
Løbende - tilmeld dig via hjemmesiden og start med det samme. Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Længde
50 Lektioner
Pris
5.500 DKK Momsfri
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
Løbende - tilmeld dig via hjemmesiden og start med det samme. Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej

Startdato

1 tilgængelig startdato

Løbende - tilmeld dig via hjemmesiden og start med det samme.

  • Online undervisning
  • Fjernundervisning

Om uddannelsen

Certificeret løbetræner

Løb er en af de mest simple motionsformer. Det er en disciplin mange folk kaster sig over, når de skal i gang med at være aktive – men hvor meget ved du egentlig om denne motionsform?

Dit udbytte

Med vores løbetræneruddannelse får du kompetencerne til bedre at kunne designe løbeprogrammer.

Uanset om du har en professionel interesse i det, og hjælper klienter med løbetræning, eller du blot ønsker at blive klogere på din egen træning, så er løbetræneruddannelsen noget for dig.

Vi tager dig igennem alt, hvad der er værd at vide omkring målrettet løbetræning fra begynder til maratonløber.

Du får en bedre forståelse af anatomien og biomekanikken forbundet med løb og forskellige løbestile, du bliver klogere på optimal programlægning og opvarmning samt hvordan du træner for at forbedre den generelle løbeeffektivitet og skadesforebygger.

Uddannelsens indhold

Uddannelsen er udviklet og undervises af en tidligere eliteløber under Team Danmark. Han har et par danske mesterskaber på CV’et, og derudover har han også være løbetræner for eliteaktive i en af Danmarks største atletikklubber.

Hvordan foregår uddannelsen?

Løbetræner uddannelsen er en uddannelse, du tager online, og den er derfor meget fleksibel, da du kan tage lektionerne, når det passer dig. Du får fuld adgang til det online læringsunivers med lærebog og vurderingsværktøjer direkte efter tilmelding, og du har adgang til denne database i op til 12 måneder fra din tilmelding.

Der er uddannelsesvideoer til alle lektionerne, og efter hver lektion vil der være en quiz, hvor du kan teste, om du har forstået materialet godt nok til at kunne fortsætte til næste.

Du kan se alle videoerne så mange gange, du vil og få repeteret det, du eventuelt skulle finde svært. Vi har undervisere, der sidder klar til at besvare alle de spørgsmål, der måtte opstå, løbende, som du kommer igennem materialet.

Bliv skarp på disciplinen løb

Du får med denne uddannelse en specialviden, der giver dig en unik mulighed for at kunne hjælpe dine klienter bedre med deres løbetræning og nå deres mål – eller du kan bruge det til at optimere dine egne personlige rekorder.

Tilføj titlen ”Certificeret løbetræner” til dit CV og skil dig ud fra mængden.

Ansøgning og adgangskrav

Alle kan deltage. 

Eksamen og diplom

Ønsker du, at blive certificeret vil du, som afslutning på undervisningen, skulle aflevere en eksamensopgave, som består af en case, du skal besvare.

Pris

Prisen for denne løbetræneruddannelse er 5.500,00 kr.

Sponsoreret