Vis studentum.dk som: Mobile

Start på Totum - Skolen for Kropsterapi og bliv selvstændig kropsterapeut

Bliv uddannet selvstændig kropsterapeut ved Totum

Totum er en kropsterapeutisk uddannelse, der henvender sig til alle, der ønsker at arbejde med behandling af kroppen og mennesket. Hvis du ønsker at lære et håndværk, som kan hjælpe andre mennesker og blive selvstændig kropsterapeut, så er Totum’s kropsterapi uddannelse helt sikkert noget for dig!

Hvorfor skal man vælge uddannelsen hos Totum?

Kvalitet

Kvaliteten af undervisningen på Totum er helt unik. Med en kombination af vores mange års erfaring og store opmærksomhed på den enkelte elev sikrer vi dig høj kvalitet igennem hele uddannelsesforløbet.

Små hold

Vores hold er på maks 16 elever, fordi vi gerne vil give meget tid til den enkelte elev. Vores erfaring siger os, at desto mere tid vi har til dig, desto bedre kan vi guide dig til at blive en dygtig kropsterapeut.

Deltag i infomøde

Pris

Fordi det kun tager 1 år, kan vi gøre det langt billigere for dig end hvad andre lignende uddannelser kan. Vi har valgt at give dig essensen af kropsterapi til en meget favorabel pris.

Kun 1 år

Uddannelsen tager kun 1 år, fordi vi nøje har udvalgt den viden, du skal have for at blive en af de dygtigste behandlere i Danmark.

Hvad lærer du på uddannelsen hos Totum?

Totum er en kropsterapeutisk uddannelse, som er udsprunget af vores fælles passion og nysgerrighed for det kropslige arbejde. Vi har med vores forskellige uddannelser, baggrunde og erfaringer skabt et intenst forløb, hvor du vil lære at se, mærke og forstå kroppen på en ny måde.

På uddannelsen lærer du dybdegående og pulserende massage. Der arbejdes med kroppens energisystem og dets indvirkning på kroppen og dens organer. Du lærer om aku- og zonetryk, om triggerpunkter og sports-skadesbehandling.

Vis alle uddannelser fra Totum - Skolen for Kropsterapi

Video

Uddannelser

Private uddannelser
Alternativ behandling
Kropsterapi Sted Gennemsnit
Kropsterapeut uddannelse - Aftenhold Flere byer (2)
5,0 (5)
Kropsterapeut uddannelse - Dagshold Flere byer (2)
Kropsterapeut uddannelse - Weekendhold Flere byer (2)

Vis alle

Kontakt

Totum - Skolen for Kropsterapi

Frederiksborggade 11, 2. sal
1360 København K


Evalueringer

Kirstine Marie Fabricius
(5)
Med en uddannelse fra Totum - Skolen for Kropsterai - får jeg en yderst seriøs og fagligt funderet kropsterapeutudannelse med dygtige, engagerede og meget erfarne undervisere. Der er plads til den enkeltes udvikling, håndværksmæssigt og personligt, med rum for og hjælp til spørgsmål, overvejelser og bekymringer.
Tonny
(5)
God uddannelse, gode undervisere, god opbygning
Palle Nielsen
(5)
Er på dagshold (passer fint forretningen og det frivillige arbejde ved siden af): Dejligt miljø, plads til at være / blive den man er. Vild med lærerne, som er forskellige, alle med Indlevende præsentation af håndværket og det som driver dem. Værktøjet er berigende at arbejde med. Hands on fra første færd passer perfekt til mig og det giver god...
Vis alt
Det siger andre om skolen
Trine - Hold 5

At gå hos Totum, Skolen for Kropsterapi, er en gennemgribende øjenåbner for det samspil, der er mellem krop og psyke. Jeg tror, at vi er mange mennesker, som gennem mange år, er blevet enige om den sammenhæng – mentalt set.

Læs mere
Simon - Hold 1

De har fået sammensat en uddannelse, som er perfekt afbalanceret mellem det rent praktiske håndværk i at behandle, samt det åndelige element, der naturligt opstår ved et møde mellem behandler og klient. Jeg er super taknemmelig for, at jeg, kort tid efter uddannelsen, er i stand til at leve af at være behandler.

Læs mere
Katrine - Hold 5

Man skal tro på sine evner, alle har dem, det handler bare om at turde finde dem frem. Netop dét har skolen lært mig, at finde ind til mig selv og turde springe ud i de ting jeg brænder for.

Læs mere
Katrine – Hold 2

Jeg er sindssyg glad for at være startet på den her uddannelse. Det er meget intensivt at arbejde så meget ved briksen – men det er super spændende at arbejde med kroppen på den måde og det har gjort mig endnu mere nysgerrig på at lære mere. Nu ved jeg hvad jeg gerne vil leve af.

Læs mere
Henrik - Hold 6

Jeg kan helt klart anbefale uddannelsen til kropsterapeut hos Totum. Både til dem, der har brug for mere i deres behandlinger, men sandelig også til dem, der har brug for personlig udvikling.

Læs mere
Michael – Hold 1

Da jeg startede på uddannelsen var jeg ved at komme mig efter et længerevarende sygdomsforløb med stress. Jeg var udbrændt og uarbejdsdygtig. Gennem min udvikling på uddannelsen, føler jeg, at forløbet har været den overvejende faktor til at blive rask igen. Jeg har fundet en bedre ro, balance og glæde i både mit job og familieliv.

Læs mere
Izabella - Hold 5

Jeg kan nu helhedsbehandle mine klienter på en langt mere effektiv måde end før. Og jeg har allerede mærket store fremskridt med mine klienter, som jeg er begyndt også at massere. Der kommer helt andre og dybere ting frem, som jeg ikke så med zoneterapiøjne. Klienten får en ekstra oplevelse og kommer i kontakt med dybere lag af sig selv.

Læs mere
Evalueringer
Totum - Skolen for Kropsterapi
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 9 evalueringer