Vis studentum.dk som: Mobile

Start på Totum - Skolen for Kropsterapi og bliv selvstændig kropsterapeut

Totum - Skolen for kropsterapi

Vi kan alle blive syge, rammes af stress, få en fysisk skade elle opleve sorg. Disse er livsvilkår, vi ikke kan komme udenom. Og derfor søger de fleste hjælp i det offentlige sundhedssystem. 

Totum har en vision om, at der i enhver familie skal være mindst én kropsterapeut. En person, der med sin viden om krop og psykens sammenhæng kan træde til, når et medlem af familien eller én i vennekredsen har ondt i kroppen – eller når livet gør ondt.

Totum Kropsterapi er et håndværk, som alle kan tillære sig – på linje med så mange andre færdigheder. Og vi mener, at det er vigtigt at få udbredt behandlingsformen, så flere kan få muligheden for behandling, når behovet opstår.

Hvad er kropsterapi?

Krop og psyke hænger sammen, og alt hvad vi oplever, både positivt og negativt, lagres i vores krop på forskellig vis. Uforløste konflikter, stress, anspændthed og traumer kan sætte sig som ubalancer eller fysiske blokeringer, og på sigt vil dette ofte føre til skavanker, hvis ikke der bliver taget hånd om problemerne.

Kropsterapi er effektiv behandling af fysiske og psykiske problemstillinger, gennem pulserende massage, akupressur og samtale. Kropsterapi frigør fysiske og psykiske spændinger, og kan på den måde hjælpe folk med fysiske skavanker, spændinger og smerter og psykiske problematikker som f.eks. stress, angst og depression.

Hvorfor vælge Totum?

Totum – Skolen for Kropsterapi blev grundlagt i 2012 af Marcus Heller, Jeppe Dalsgaard og Ronni Vistisen ud fra en grundtanke om, at alle skal have mulighed for at kunne uddanne sig til kropsterapeut – uafhængigt af arbejds- eller uddannelsesmæssige baggrund. Derfor henvender Totum sig til alle, der ønsker at lære at mestre det kropsterapeutiske håndværk, og lære den indføling, der gør dem i stand til at behandle fysiske og psykiske problemstillinger via kropsterapi.

Der uddannes i øjeblikket mere end 400 kropsterapeuter om året fra Totums fem skoler, som ligger i København, Odense, Aarhus, Aalborg og Malmø.


Vis alle uddannelser fra Totum - Skolen for Kropsterapi

Video

Uddannelser

Private uddannelser
Alternativ behandling Sted Gennemsnit
Kropsterapeut uddannelse Flere byer (3)

Kontakt mig

Kom I kontakt med Totum - Skolen for Kropsterapi
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kategorier

Alternativ behandling

   Kropsterapi

Medicin, pleje og behandling

   Ergoterapeut og fysioterapeut

Psykologi og terapi


Kontakt

Totum - Skolen for Kropsterapi

Frederiksborggade 11, 2. sal
1360 København K


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 9 evalueringer

Kirstine Marie Fabricius
Med en uddannelse fra Totum - Skolen for Kropsterai - får jeg en yderst seriøs og fagligt funderet kropsterapeutudannelse med dygtige, engagerede og meget erfarne undervisere. Der er plads til den enkeltes udvikling, håndværksmæssigt og personligt, med rum for og hjælp til spørgsmål, overvejelser og bekymringer.
Tonny
God uddannelse, gode undervisere, god opbygning
Palle Nielsen
Er på dagshold (passer fint forretningen og det frivillige arbejde ved siden af): Dejligt miljø, plads til at være / blive den man er. Vild med lærerne, som er forskellige, alle med Indlevende præsentation af håndværket og det som driver dem. Værktøjet er berigende at arbejde med. Hands on fra første færd passer perfekt til mig og det giver god...
Vis alt
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Totum - Skolen for Kropsterapi

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 9 evalueringer
Åbent hus
december 2022
ma
ti
on
to
fr
2
3
4
5
6
7
8
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1