Vis studentum.dk som: Mobile

Start på Totum - Skolen for Kropsterapi og bliv selvstændig kropsterapeut

Start på Totum - Skolen for Kropsterapi og bliv selvstændig kropsterapeut

Totum er en kropsterapeutisk uddannelse, der henvender sig til alle, der ønsker at arbejde med behandling af kroppen og mennesket. Hvis du ønsker at lære et håndværk, som kan hjælpe andre mennesker og blive selvstændig kropsterapeut, så er Totom’s kropsterapi uddannelse helt sikkert noget for dig!

Hvorfor skal man vælge uddannelsen hos Totum?

Kvalitet

Kvaliteten af undervisningen på Totum er helt unik. Med en kombination af vores mange års erfaring og store opmærksomhed på den enkelte elev sikrer vi dig høj kvalitet igennem hele uddannelsesforløbet.

Små hold

Vores hold er på maks 12 elever, fordi vi gerne vil give meget tid til den enkelte elev. Vores erfaring siger os, at desto mere tid vi har til dig, desto bedre kan vi guide dig til at blive en dygtig kropsterapeut.

Pris

Fordi det kun tager 1 år, kan vi gøre det langt billigere for dig end hvad andre lignende uddannelser kan. Vi har valgt at give dig essensen af kropsterapi til en meget favorabel pris.

Kun 1 år

Uddannelsen tager kun 1 år, fordi vi nøje har udvalgt den viden, du skal have for at blive en af de dygtigste behandlere i Danmark.

Hvad lærer du på uddannelsen hos Totum?

Totum er en kropsterapeutisk uddannelse, som er udsprunget af vores fælles passion og nysgerrighed for det kropslige arbejde. Vi har med vores forskellige uddannelser, baggrunde og erfaringer skabt et intenst forløb, hvor du vil lære at se, mærke og forstå kroppen på en ny måde.

På uddannelsen lærer du dybdegående og pulserende massage. Der arbejdes med kroppens energisystem og dets indvirkning på kroppen og dens organer. Du lærer om aku- og zonetryk, om triggerpunkter og sports-skadesbehandling.

Undervisningen er opdelt i 3 moduler:

  • Første del lærer dig greb, pulsering og teknikker til at behandle hele kroppen.
  • Anden del lærer dig om indføling, kropsbevidsthed, blokeringer og flow. Du lærer at, kunne finde en åbningen, at skifte tempo og kunne mærke, om en muskel er over eller underspændt. Du lærer at læse en krop og se hvor der er ubalancer og ikke mindst hvordan kroppens muskler og led hænger sammen, så det at behandle en skulder ikke kun er ved skulderen.
  • Tredje del indeholder hele krydskoblingen, forståelsen af helheden og hvordan kroppen hænger sammen fysisk og psykisk.

Vis alle uddannelser fra Totum - Skolen for Kropsterapi

Video

Uddannelser

Private uddannelser
Alternativ behandling
Kropsterapi Sted Gennemsnit
Kropsterapi uddannelse Flere byer (2)
  • = Udtalelse med tidligere deltager på denne uddannelse
  • = Der er en videopræsentation tilknyttet denne profil.

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktinformationer hvis du vil i kontakt med Totum - Skolen for Kropsterapi og høre mere om deres uddannelser.

  Kontakt skolen

  Få mere information

  Vis din interesse

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit

Kontakt

Totum - Skolen for Kropsterapi

Frederiksborggade 11, 2. sal
1360 København K

 Vis telefonnummer


Evalueringer

Joan Nielsen   |   23-02-2017
Jeg har været meget glad for den undervisning jeg har fået, jeg har haft en hjælpe lære der har været den gemmengående til alle undervisnings dagene, og så har der været forskællige undervisere. Det har gjort at jeg har ser det samme greb blive udført på forskællige måder, men med samme resultat. Der bliver også set på hvordan min arbejdsstillin...
Vis alt
          (5)
Maj Ritzau   |   20-02-2017
Dejlig "hands on" tilgang til undervisningen.
          (5)
Aleks Carendi   |   20-02-2017
Kan kun anbefales til alle som er nysgerrige på at starte på en kropsbehandler uddannelse. Fedt med aftenhold, fedt med små hold så der er mere tid til instruktion fra lærerne og helt igennem en professionalisme, som er så fedt at opleve.
          (5)