Vis studentum.dk som: Mobile

Start på Totum - Skolen for Kropsterapi og bliv selvstændig kropsterapeut

Bliv uddannet selvstændig kropsterapeut ved Totum

Totum er en kropsterapeutisk uddannelse, der henvender sig til alle, der ønsker at arbejde med behandling af kroppen og mennesket. Hvis du ønsker at lære et håndværk, som kan hjælpe andre mennesker og blive selvstændig kropsterapeut, så er Totum’s kropsterapi uddannelse helt sikkert noget for dig!

Hvorfor skal man vælge uddannelsen hos Totum?

Kvalitet

Kvaliteten af undervisningen på Totum er helt unik. Med en kombination af vores mange års erfaring og store opmærksomhed på den enkelte elev sikrer vi dig høj kvalitet igennem hele uddannelsesforløbet.

Små hold

Vores hold er på maks 16 elever, fordi vi gerne vil give meget tid til den enkelte elev. Vores erfaring siger os, at desto mere tid vi har til dig, desto bedre kan vi guide dig til at blive en dygtig kropsterapeut.

Pris

Fordi det kun tager 1 år, kan vi gøre det langt billigere for dig end hvad andre lignende uddannelser kan. Vi har valgt at give dig essensen af kropsterapi til en meget favorabel pris.

Kun 1 år

Uddannelsen tager kun 1 år, fordi vi nøje har udvalgt den viden, du skal have for at blive en af de dygtigste behandlere i Danmark.

Hvad lærer du på uddannelsen hos Totum?

Totum er en kropsterapeutisk uddannelse, som er udsprunget af vores fælles passion og nysgerrighed for det kropslige arbejde. Vi har med vores forskellige uddannelser, baggrunde og erfaringer skabt et intenst forløb, hvor du vil lære at se, mærke og forstå kroppen på en ny måde.

På uddannelsen lærer du dybdegående og pulserende massage. Der arbejdes med kroppens energisystem og dets indvirkning på kroppen og dens organer. Du lærer om aku- og zonetryk, om triggerpunkter og sports-skadesbehandling.


Vis alle uddannelser fra Totum - Skolen for Kropsterapi

Video

Uddannelser

Private uddannelser
Alternativ behandling
Kropsterapi Sted Gennemsnit
Kropsterapeut uddannelse - Aftenhold Flere byer (2)          
(5)
Kropsterapeut uddannelse - Dagshold Flere byer (2)
Kropsterapeut uddannelse - Weekendhold Flere byer (2)
  • = Udtalelse med tidligere deltager på denne uddannelse
  • = Der er en videopræsentation tilknyttet denne profil.

Vis alle

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktinformationer hvis du vil i kontakt med Totum - Skolen for Kropsterapi og høre mere om deres uddannelser.

  Kontakt skolen

  Få mere information

  Vis din interesse

Errors
Valgfrit

Kontakt

Totum - Skolen for Kropsterapi

Frederiksborggade 11, 2. sal
1360 København K

 Vis telefonnummer


Evalueringer

Kirstine Marie Fabricius   |   08-05-2018
Med en uddannelse fra Totum - Skolen for Kropsterai - får jeg en yderst seriøs og fagligt funderet kropsterapeutudannelse med dygtige, engagerede og meget erfarne undervisere. Der er plads til den enkeltes udvikling, håndværksmæssigt og personligt, med rum for og hjælp til spørgsmål, overvejelser og bekymringer.
          (5)
Tonny   |   02-05-2018
God uddannelse, gode undervisere, god opbygning
          (5)
Palle Nielsen   |   01-05-2018
Er på dagshold (passer fint forretningen og det frivillige arbejde ved siden af): Dejligt miljø, plads til at være / blive den man er. Vild med lærerne, som er forskellige, alle med Indlevende præsentation af håndværket og det som driver dem. Værktøjet er berigende at arbejde med. Hands on fra første færd passer perfekt til mig og det giver god...
Vis alt
          (5)