Sprogrejse

Working Holiday på Okinawa

Torii Travels, i Japan
Længde
5 måneder
Pris
27.500 DKK inkl. moms
Næste startdato
juni 2024 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
5 måneder
Pris
27.500 DKK inkl. moms
Næste startdato
juni 2024 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

juni 2024

 • Holdundervisning
 • Japan

Om uddannelsen

 Okinawa

Working Holiday på ferieparadisøen Okinawa.

Hvis du drømmer om at tilbringe sommeren på en paradisø med smukke omgivelser og samtidig tjene penge, så er Torii Travels' Working Holiday Okinawa-pakke måske noget for dig. Okinawa er en af de smukkeste øgrupper i verden og er kendt for sine hvide sandstrande, klare turkisfarvede vand og en afslappet livsstil.

Med deres Working Holiday Okinawa-pakke vil du først have en måneds sprogskole i Tokyo, hvor du vil lære nogle af de grundlæggende japanske udtryk og sætninger, der vil hjælpe dig med at kommunikere med lokale og kolleger på resortet. Derefter vil du flytte til Okinawa, hvor du vil arbejde på et hotel eller et resort i mindst fire måneder. Hotellet ligger lige ved stranden, så du kan nyde de smukke omgivelser, mens du arbejder.

Arbejdet kan variere, men typisk vil du skulle arbejde som receptionist, tjener eller i en af de mange restauranter på resortet. Du vil få en unik mulighed for at lære om den japanske kultur, møde nye mennesker og styrke dine sprogkundskaber, samtidig med at du tjener penge og nyder en af de mest fantastiske øgrupper i verden.

Okinawa byder på en lang række af spændende aktiviteter, såsom at besøge gamle slotte og ruiner, tage på dykker- og snorkelture, udforske de smukke øer i området, og selvfølgelig slappe af på stranden. Der er noget for enhver smag og interesse på Okinawa.

Med deres Working Holiday Okinawa-pakke vil du få en unik og livsændrende oplevelse, hvor du vil arbejde og bo på en af de smukkeste øer i verden. Du vil opleve den afslappede livsstil og charme, som kun kan findes på Okinawa og samtidig styrke dine sprogkundskaber og tjene penge.

Jobbet man får på hotellet, er selvfølgelig lønnet efter japanske forhold. Dette betyder her at lønnen ikke er den højeste, men at leveomkostningerne på skiresortet til gengæld er helt vildt billige.

Boligforhold på din tur

Når du arbejder på resortet kommer du til at bo sammen med de andre ansatte på et værelse for 13.000 ¥ (ca. 656 dkk) om måneden – Den månedlige husleje er derfor på omkring 1380 dkk. Værelserne ligger i lejlighedskomplekser tæt ved resortet. På værelserne vil man være mellem 2-6 ansatte samt deling af bad og toiletter. Hotellet sigter altid efter at placere udenlandske ansatte sammen.

For 5000 ¥ om måneden (ca. 252 dkk) får du både frokost og aftensmad i cafeteriet på resortet. Både huslejen og betaling for mad bliver automatisk fratrukket din løn på resortet.

Din arbejdsuge på turen 

I løbet af en måned på resortet skal du forvente at have fri 6-8 dage. En normal arbejdsdag er 8 timer + en times pause (ubetalt) og er derfor mere end rigeligt til at få en hverdag til at hænge sammen – du kan endda spare penge sammen undervejs. 

På resortet er der en række forskellige jobs, du kan få som Working Holiday-rejsende. Det er meget almindeligt for et resort i Japan at have mange udenlandske besøgende fra især Australien. Derfor er der rig mulighed for at få et job, når man kan engelsk.

Ansøgning og adgangskrav

Specifikke krav: 

 • Alder 18-30 
 • Dansk pas
 • Ren straffeattest
 • Sund og rask 

 Okinawa

Pris

Pris: 27.500 kr. for vores pakke.

I dette er følgende inkluderet:

 • Flybillet til Tokyo
 • Flybillet til Okinawa.
 • Garanteret job på et hotel på Okinawa.
 • 1 måneds sprogskole i Tokyo
 • 1 måneds husleje i Tokyo
 • Hjælp til visumansøgning
 • Bankkonto
 • Sim-kort
 • Registrering hos city center

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Working Holiday på Okinawa
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Torii Travels
Universitetsbyen 14
8000 Aarhus C

Velkommen til Torii Travels! 

Torii Travels er det eneste rejsebureau i Danmark, som tilbyder både Working Holiday og sprogrejser til Japan. De er derfor specialister i at hjælpe unge danskere afsted på deres livs oplevelse til Japan. Torii Travels er meget specialiseret og tilbyder...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret