Sprogrejse

Working Holiday i Tokyo

Torii Travels, i Japan
Længde
Op til 12 måneder
Pris
24.400 DKK inkl. moms
Næste startdato
juni 2024 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
Op til 12 måneder
Pris
24.400 DKK inkl. moms
Næste startdato
juni 2024 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

juni 2024

 • Holdundervisning
 • Japan

Om uddannelsen

Tokyo

Working Holiday i Tokyo

At tage på Working Holiday i Tokyo er en fantastisk mulighed for at opleve en af verdens mest pulserende og spændende byer på en helt unik måde. Med Torii Travels' Working Holiday Tokyo-pakke kan du tilbringe op til et år i Japan, hvor du vil have mulighed for at opleve alt, hvad byen har at byde på.

Som verdens største by er Tokyo kendt for sin blanding af moderne og traditionel kultur. Byen har et enormt udbud af butikker, restauranter, underholdning og seværdigheder, så der er altid noget at opleve og udforske. Du kan gå på opdagelse i byens store neonbelagte gader og shoppingcentre, eller besøge hyggelige købmandsgader og lokale markeder.

Men Tokyo er også mere end bare en storby. Byen har mange parker og haver, hvor du kan nyde naturen og se de smukke kirsebærtræer blomstre om foråret. Derudover er Japan kendt for sine traditionelle haver, som er designet til at give ro og balance i sindet.

Deres Working Holiday Tokyo-pakke giver dig mulighed for at bo i hjertet af byen sammen med andre internationale rejsende. Du vil blive indkvarteret i et sharehouse, hvor du vil have dit eget værelse, men dele fællesrum med de andre beboere. Dette er en fantastisk måde at møde nye mennesker og skabe venskaber på tværs af kulturer.

Torii Travels vil også sørge for, at du får hjælp til at falde til i Japan. De vil guide dig igennem alt fra at finde job og åbne en bankkonto til at skaffe et sim-kort og et skattenummer. Deres team vil være til rådighed for at hjælpe dig med alt, hvad du måtte have brug for.

Alt i alt er deres Working Holiday Tokyo-pakke den perfekte mulighed for at opleve alt, hvad denne fantastiske by har at byde på, samtidig med at du har mulighed for at tjene penge og møde nye mennesker.

Torii Travels sender hold afsted 4-5 gange årligt.

Arbejdsmuligheder

På Working Holiday i Tokyo er det meget almindeligt at få jobs, der ikke kræver meget joberfaring eller et højt japanskniveau. Her er det især jobs som tjener/bartender, børnepasser, engelsklærer/vikar eller lignende. 

Der kommer løbende sjove jobtilbud, hvor det er set, at deres rejsende er blevet alt fra dansklærere til computerspilstestere. 

Du får hjælp og coaching til at finde ud af, hvor du søger jobs, hvordan du skriver et CV, og hvordan du går til jobsamtale. Som rejsende skal du nok få et job i Tokyo, men vær opmærksom på, at det også kræver en indsats fra dig at søge og få et job.

Ansøgning og adgangskrav

Specifikke krav:

 • Alder: 18-30
 • Dansk pas
 • Ren straffeattest 
 • Sund og rask 

Tokyo

Pris

Pris: 24.400 kr.

I dette er følgende inkluderet:

 • Flybillet til Tokyo
 • 1 måneds sprogskole i Tokyo
 • 1 måneds husleje i Tokyo
 • Fortsat adgang til billig bolig efter den første måned.
 • Hjælp til visumansøgning
 • Bankkonto
 • Sim-kort
 • Hjælp til at finde et job i Tokyo
 • Registrering hos city center

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Working Holiday i Tokyo
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Torii Travels
Universitetsbyen 14
8000 Aarhus C

Velkommen til Torii Travels! 

Torii Travels er det eneste rejsebureau i Danmark, som tilbyder både Working Holiday og sprogrejser til Japan. De er derfor specialister i at hjælpe unge danskere afsted på deres livs oplevelse til Japan. Torii Travels er meget specialiseret og tilbyder...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret