Vis studentum.dk som: Mobile

Bliv zoneterapeut på TKZ-skolen

En zoneterapeut uddannelse på TKZ-skolen i Varde er for dig, der vil arbejde med mennesker og gøre en forskel. Du lærer at arbejde med det hele menneske – altså med kroppen, sjælen og det psykiske aspekt. Som zoneterapeut behandler du nemlig ikke bare symptomer men også årsager, og du arbejder med både helbredelse og forebyggelse.

På skolen uddanner du dig i den klassiske TKZ zoneterapi – Traditionel Kinesisk Zoneterapi. Uddannelsen er på højt niveau både teoretisk og praktisk. Samtidig opfylder den alle krav fra Sundhedsstyrelsen og SKAT, så du kan blive RAB godkendt behandler.

Tag en professionel zoneterapeut uddannelse ved TKZ skolen

Få gode muligheder for at leve af jobbet som zoneterapeut

Som RAB zoneterapeut kan dine klienter få tilskud til behandlingen fra Sygeforsikringen Danmark og andre sundhedsforsikringer. Det øger dine muligheder for at leve af jobbet som zoneterapeut. 

Kombinationen mellem det høje faglige niveau, evnen til at omsætte teori til praksis og muligheden for at blive RAB zoneterapeut betyder, at de fleste af dem, der tager en zoneterapeut uddannelse på TKZ skolen, etablerer sig som fuldtidsbehandlere.

Hvad er TKZ – Traditionel Kinesisk Zoneterapi?

TKZ Zoneterapi er en holistisk behandlingsform med langt flere elementer end mange tror, og den har sin oprindelse i gamle kinesiske traditioner og teorier. Formålet med zoneterapi er at genoprette kroppens balance samt bidrage til lindring og øget velvære.

Som zoneterapeut med speciale i TKZ skaber du dig et helhedsbillede af klientens tilstand ved at spørge ind til bl.a. klientens symptomer og ved at observere klienten – ansigt, tale og mange flere aspekter. På den baggrund tilrettelægger du din behandling, der foregår ved trykpåvirkning på føddernes over- og underside.

Hvem står bag din zoneterapeut uddannelse på TKZ-skolen?

Foruden uddannelsen i Traditionel Kinesisk Zoneterapi tilbyder TKZ-skolen foredrag, efteruddannelse og kurser inden for komplementær behandling. De undervisere du møder på TKZ Skolen har alle stor erfaring indenfor deres fagområde og med undervisning.

Skolen ligger i Varde og har omkring 20 zoneterapeuter tilknyttede, som hver især har deres interesseområder og specialer. Skolen har derfor en kæmpe ressource i form af den viden og ekspertise, som de mange zoneterapeuter bidrager med. Siden 2008 har Tina Tungelund Kristiansen stået i spidsen for skolen. Hun er selv uddannet zoneterapeut fra TKZ Skolen med egen klinik og mange års erfaring.

Kontakt TKZ-skolen allerede i dag og hør mere om din zoneterapeut uddannelse!


Vis alle uddannelser fra TKZ Skolen - Zoneterapeutskolen

Hvorfor vælge TKZ Skolen - Zoneterapeutskolen?

Zoneterapeut uddannelse der giver grundlaget til en succesfuld klinik

Mindre hold så der er tid til fordybelse

Personlig og interaktiv undervisning

Uddannelser

Private uddannelser
Alternativ behandling Sted Gennemsnit
Bipolar Refleksterapi Varde
Anatomi og fysiologi
Anatomi/fysiologi Varde
Kropsterapi
Japansk CosmoLifting Varde
Zoneterapeut
Ansigts Refleksterapi uddannelse Varde
Zoneterapeut Varde
5,0 (2)

Vis alle

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med TKZ Skolen - Zoneterapeutskolen og høre mere om deres uddannelser.

Kategorier

Alternativ behandling

   Akupunktør
   Anatomi og fysiologi

Kontakt

TKZ Skolen - Zoneterapeutskolen

Nordre Boulevard 86C
6800 Varde

 Vis telefonnummer
www.tkz-skolen.dk


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 2 evalueringer

Kathrine Halkjær Uglebjerg
(5)
Jeg har taget min uddannelse til zoneterapeut på TKZ-skolen. Det har været det fedeste, jeg nogensinde har gjort. Det er dybt kompetente undervisere og fagligheden er hele tiden i højsædet. Så vil du have en uddannelse (eller kurser), der ruster dig til fremtiden - både fagligt og personligt, skal du vælge TKZ-skolen.
Camilla Berntsen Sandfeld
(5)
Jeg blev udlært zoneterapeut på TKZ-skolen i 2013 og jeg er rigtig glad for jeg valgte lige netop Tinas skole. Uddannelsen i sig selv er så utrolig spændende og at der så er så dejlige og kompetente lærer, topper jo bare det hele
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om TKZ Skolen - Zoneterapeutskolen

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 2 evalueringer
Åbent hus
december 2020
ma
ti
on
to
fr
4
5
6
7
8
9
10
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Det siger andre om skolen
Lene Sønderby, Varde

"Der har ikke været en eneste gang, hvor jeg har tænkt "øv", når det har været undervisningsaften."

Læs mere