Vis studentum.dk som: Mobile

HF-fagpakke på 1½ år

TH. LANGS HF & VUC
1½ år
SU-godkendt
Heltid/deltid
HF og VUC
Silkeborg

Om uddannelsen

Tag en HF-fagpakke på 1½ år og læs til pædagog eller socialrådgiver

Drømmer du om at læse til socialrådgiver eller pædagog? TH. Langs HF & VUC tilbyder en HF-fagpakke på halvandet år, der forbereder dig til at søge ind og studere på din drømmeuddannelse. Vil du læse videre til fx sygeplejerske eller bioanalytiker, kan vi også skræddersy en HF-fagpakke til dig.

Forbered dig på fremtiden med en HF-fagpakke

HF-fagpakke - skræddersyede hf enkeltfag

Har du brug for at komme videre i en fart, så kan du tage en HF-fagpakke på 1½ år.  En HF-fagpakke er et særligt sammensat forløb, der kvalificerer dig til at søge om optagelse på pædagog- eller socialrådgiveruddannelsen. Du får en kombination af klasseundervisning, gruppearbejde og projektarbejde i fagene:

  • Dansk A
  • Engelsk B
  • Samfundsfag C eller 0-B
  • Psykologi C

Med disse fire fag og ni måneders erhvervserfaring kan du søge ind på din drømmeuddannelse via kvote 2. Overvejer du en anden uddannelse som fx sygeplejerske, bioanalytiker eller ergoterapeut, skal du muligvis udskifte et eller to fag med et andet.

Vi bringer dig videre

TH. LANGS HF & VUC har mange års erfaring med HF-enkeltfag, og vi skræddersyr voksenuddannelserne til vores elever. Vi lægger vægt på faglighed og har fokus på den enkelte elev. Sammen med dig lægger vi en plan for, hvilke fag du kan/skal vælge for at søge optagelse på din drømmeuddannelse.

Få information

 

Kontaktinfo

TH. LANGS HF & VUC

Hostrupsgade 48-56
8600 Silkeborg

 Vis telefonnummer
www.thlangshf-vuc.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om HF-fagpakke på 1½ år

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af HF-fagpakke på 1½ år endnu. Bliv den første!