Vis studentum.dk som: Mobile

Hf enkeltfag - samfundsfag på C niveau

TH. LANGS HF & VUC
1 år
SU-godkendt
Deltid
HF og VUC
Fjernundervisning

Hf enkeltfag - samfundsfag på C niveau

Tag samfundsfag C som enkeltfag via fjernundervisning

Vil du vide mere om, hvordan samfundet er bygget og have redskaberne til at forstå de politiske beslutningsprocesser og prioriteringer i velfærdssamfundet? Så er samfundsfag på C-niveau måske noget for dig. Det er også for dig, der overvejer at søge ind på en videregående uddannelse, hvor faget ofte er en del af adgangskravet.

På TH. LANGS HF & VUC kan du tage dansk som fjernundervisning på et år. Du får et fleksibelt tilbud, hvor du kan studere når og hvor det passer dig. Du skal kun møde på skolen i Silkeborg ved starten på et nyt modul og til eksamen. Det giver dig mulighed for at:

  • Bestemme over din egen tid
  • Have et arbejde samtidig med, at du læser
  • Få tid til venner, familie og fritidsinteresser

For at få succes med fjernundervisning er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og disciplineret. Derudover skal du have adgang til en computer med internet.

Læs samfundsfag C som fjernundervisning

Det lærer du i samfundsfag på C-niveau

I samfundsfag C får du undervisning, der bygger videre på din viden fra Folkeskolen. Gennem undervisningen får du et både teoretisk og metodisk fundament til at stille samfundsfaglige spørgsmål såvel som til identificere aktuelle udfordringer i samfundet og mulige løsninger herpå. Du kommer bl.a. til at lære om:

  • Økonomi
  • Metode
  • Politik
  • Sociologi 

Ved afslutningen af faget vil du således både kunne argumentere for din egen holdning i en faglig dialog og formidle din samfundsfaglige viden i modeller, diagrammer og tabeller på en grundlæggende niveau.

Vi bringer dig videre

TH. LANGS HF & VUC har mange års erfaring med HF-enkeltfag, og vi skræddersyer voksenuddannelserne til vores elever. Du har blandt andet mulighed for at læse flere HF-enkeltfag samtidigt eller tage en HF-fagpakke, som giver adgang til specifikke uddannelser.

Fjernundervisning med fremmøde i Silkeborg

Samfundsfag på C-niveau tager et år og er opdelt i moduler. Du bliver introduceret til hvert modul med et seminar på skolen i Silkeborg hver måned. Resten er hjemmearbejde. Kan du ikke komme til et seminar, skal du aflevere en ekstra opgave.

Mellem seminarerne arbejder du med øvelser og skriftlige opgaver. Du kommunikerer med din lærer via en elektronisk konference, hvor du også afleverer dine opgaver hver uge og får feedback fra læreren. Du har desuden mulighed for at kontakte din lærer og stille spørgsmål, hvis du har brug for det.

Du afslutter samfundsfag C med en mundtlig eksamen.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til TH. LANGS HF & VUC

TH. LANGS HF & VUC

Hostrupsgade 48-56
8600 Silkeborg

 Vis telefonnummer
www.thlangshf-vuc.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Hf enkeltfag - samfundsfag på C niveau

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Hf enkeltfag - samfundsfag på C niveau endnu. Bliv den første!