Vis studentum.dk som: Mobile

Hf enkeltfag - matematik på C og B niveau

TH. LANGS HF & VUC
1 år
SU-godkendt
Deltid
HF og VUC
Fjernundervisning

Hf enkeltfag - matematik på C og B niveau

Tag matematik C-B som enkeltfag via fjernundervisning

Er du nysgerrig efter at dykke ned i matematikkens verden, og skal du måske bruge Matematik B for at komme ind på din drømmeuddannelse? På TH. LANGS HF & VUC kan du tage matematik C - B som fjernundervisning på et år. Du får et fleksibelt tilbud, hvor du kan studere når og hvor det passer dig. Du skal kun møde på skolen i Silkeborg ved starten på et nyt modul og til eksamen. Det giver dig mulighed for at:

  • Bestemme over din egen tid
  • Have et arbejde samtidig med, at du læser
  • Få tid til venner, familie og fritidsinteresser

For at få succes med fjernundervisning er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og disciplineret. Derudover skal du have adgang til en computer med internet.

Læs matematik C-B som fjernundervisning

Det lærer du i matematik C-B

I matematik C-B får og udvikler du en bred vifte af matematiske færdigheder, der er nyttige i dagligdagen og i forhold til en lang række videregående uddannelser. Samtidig træner du din evne til logisk tænkning og lærer om emner som:

  • Trigonometri
  • Differentialregning
  • Integralregning
  • Bogstavregning og CAS

Derudover lærer du om statistik og regningsarternes hierarki samt kendskab til matematikkens udvikling i samspil med den historiske, videnskabelige og kulturelle udvikling.

Vi bringer dig videre

TH. LANGS HF & VUC har mange års erfaring med HF-enkeltfag, og vi skræddersyer voksenuddannelserne til vores elever. Du har blandt andet mulighed for at læse flere HF-enkeltfag samtidigt eller tage en HF-fagpakke, som giver adgang til specifikke uddannelser.

Fjernundervisning med fremmøde i Silkeborg

Matematik C-B tager et år og er opdelt i moduler. Du bliver introduceret til hvert modul med et seminar på skolen i Silkeborg hver måned. Resten er hjemmearbejde. Kan du ikke komme til et seminar, skal du aflevere en ekstra opgave.

Mellem seminarerne arbejder du med øvelser og skriftlige opgaver. Du kommunikerer med din lærer via en elektronisk konference, hvor du også afleverer dine opgaver hver uge og får feedback fra læreren. Du har desuden mulighed for at kontakte din lærer og stille spørgsmål, hvis du har brug for det.

Du afslutter matematik C - B med en mundtlig eksamen samt en skriftlig eksamen på skolen.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til TH. LANGS HF & VUC

TH. LANGS HF & VUC

Hostrupsgade 48-56
8600 Silkeborg

 Vis telefonnummer
www.thlangshf-vuc.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Hf enkeltfag - matematik på C og B niveau

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Hf enkeltfag - matematik på C og B niveau endnu. Bliv den første!