Vis studentum.dk som: Mobile

Hf enkeltfag og VUC uddannelser i Silkeborg

Leder du efter en 2-årig hf uddannelse eller mangler du hf enkeltfag, så du kan komme ind på dit drømmestudie?TH. LANGS HF & VUC tilbyder flere korte uddannelser i hf enkeltfag for både unge og voksne, og du kan selv skræddersy dine hf enkeltfag og voksenuddannelse. Vi tilbyder både undervisning i Silbeborg og enkeltfag som fjernundervisning. 

Det kan du studere på TH. LANGS HF & VUC: 

Du kan både læse korte uddannelser som dagtilbud og aftentilbud. Vi kan også hjælpe dig, hvis du har spørgsmål som hvad kan jeg blive med hf enkeltfag, og hvordan kan jeg komme ind på mit drømmestudie.

Skræddersy din voksenuddannelse i Silkeborg

Hf enkelfag og VUC uddannelser der passer til din hverdag

TH. LANGS HF & VUC tilbyder undervisning og uddannelser til både unge og voksne. Det kan være du vil supplere din hf-uddannelse med vuc enkeltfag både af interesse eller for at få adgang til en videregående uddannelse.

Uanset hvad så hjælper vi med at vejlede dig, så du finder den rette voksen uddannelse og  de rette hf fag. Med en hf uddannelse hos TH. LANGS HF & VUC kan du tilrettelægge din uddannelse individuelt og fleksibelt, så hf uddannelsen passer til din hverdag.

Vi guider dig gennem VUC og HF

På alle vores hf enkeltfag og VUC uddannelser har vi kompetente og erfarne undervisere og studievejledere tilknyttet. Du får vejledning og støtte under dine voksenuddannelser og hf uddannelser.

TH. LANGS HF & VUC har mange års erfaring med at udbyde kortere og længere uddannelser, og vi kan helt sikkert hjælpe dig med dine uddannelsesvalg.

Kontakt Th. Langs hf & VUC allerede i dag, og hør om dine muligheder med hf uddannelser og voksenuddannelser.


Vis alle uddannelser fra TH. LANGS HF & VUC

Uddannelser

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med TH. LANGS HF & VUC og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

TH. LANGS HF & VUC

Hostrupsgade 48-56
8600 Silkeborg

 Vis telefonnummer
www.thlangshf-vuc.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om TH. LANGS HF & VUC

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Det siger andre om skolen
HF var det helt rigtige valg

”Jeg synes, klassen fungerer godt både fagligt og socialt. Samtidigt er det spændende, at nogle klassekammerater kommer med en helt anden – og længere – historie end min.”

- Nana Kristensen, elev på den 2-årige HF

Læs mere
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af TH. LANGS HF & VUC endnu. Bliv den første!