Vis studentum.dk som: Mobile

COVID-19 - Er dit studievalg blevet påvirket? Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

Indfriede alle mine forventninger og mere til

Frederik Gammerath, studerende på Kunstakademiets Designskole i København (KADK), linje for beklædningsdesign.

"Et år på TEXTILSKOLEN indfriede alle mine forventninger, og ekstra til. Jeg har lært at håndtere en arbejdsproces som designer og fået en håndværksmæssig og faglig viden om design, mode og kunst.

Frederik lærte at arbejde selvstændigt med designNu går jeg på Kunstakademiets Designskole og jeg var nok hverken kommet ind, eller kunne følge med i undervisningen hvis jeg ikke havde gået på TEXTILSKOLEN.

Det er fantastisk at have stiftet bekendtskab med så mange forskellige designmetoder og greb inden jeg startede på Designskolen. Jeg har redskaberne til at arbejde selvstændigt med design og jeg kan forstå og arbejde med min egen udvikling som beklædningsdesigner. Det har jeg lært på TEXTILSKOLEN.

Mine bedste oplevelser fra TEXTILSKOLEN var at være en del af opsætningen af de to store modeshows - at arbejde på skolen til sent om natten for at nå en deadline og at samarbejde med andre om f.eks. iscenesættelse og styling af et stort show.

Miljøet på skolen er præget af at alle elever gerne vil noget med design eller deler en stor interesse for design, mode og kunst. Det skaber grundlag for et fantastisk fællesskab. Jeg har mødt dejlige venner på skolen som jeg stadig ses med, og jeg har også mødt mine fremtidige kollegaer i mine medstuderende og lærere."Læs mere om Textilskolen

Vil du vide mere?


Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Textilskolen og høre mere om deres uddannelser.

Hvad kan jeg blive?

Prøv uddannelsestesten

Din Karriereguide