Vis studentum.dk som: Mobile

Højt fagligt niveau i en hjemlig atmosfære

Nanna Dam, studerende på Designskolen Kolding, linje for mode og tekstildesign.

"Jeg valgte at starte på TEXTILSKOLEN for at prøve min kreative side af – for at finde ud af om det fortsat kun skulle være en hobby eller om det var den vej jeg ville gå. Inden jeg startede på TEXTILSKOLEN, havde jeg studeret et år på universitetet.

Nanna opdagede en ny verden på TextilskolenForløbet overgik alle mine forventninger

Ved at starte på TEXTILSKOLEN åbnede en ny verden sig for mig. Jeg kunne en del af håndværket, men vidste intet om designprocessen. Jeg opdagede at design ikke ”bare” er at tegne noget beklædning og lære at sy det, men at der ligger en verden af kreativitet, leg og eksperimenter bag en designproces.

Skolen blev som mit andet hjem. Her har jeg mødt nogle af mine tætte venner, og jeg besøger stadig skolen med glæde. Det er netop kombinationen af hjemlig atmosfære og det faglige høje niveau der gør TEXTILSKOLEN til en god skole.

Undervisningen på skolen er meget varieret og ved at prøve ting af på de forskellige valgfag, får man mulighed for at finde ud af hvilke dele af faget der er noget for en. Her har jeg udover idegenerering lært alt fra tilskæring, drapering, illustration, maskinstrik, tekstiltryk og meget mere.

Lærerne er meget dygtige og inspirerende og kommer alle med en baggrund, som giver undervisningen et fagligt højt niveau, og det var fedt at der blev forventet noget af mig som elev.

Gennem året på skolen lærte lærerne mig og mit arbejde så godt at kende, at jeg kunne få god individuel vejledning og råd, og blive udfordret i forhold til det niveau jeg var på. Samtidig var det rigtig spændende at blive undervist af de mange gæstelærere udefra. Mit år på TEXTILSKOLEN har det i det hele taget været en god baggrund at have med i bagagen i mit videre studie."Læs mere om Textilskolen

Vil du vide mere?


Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Textilskolen og høre mere om deres uddannelser.

Danmarks Bedste Studieby

Danmarks Bedste Studieby

Test dig selv