Vis studentum.dk som: Mobile

Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - Postgraduate Diploma in International Hotel & Design Management

IHTTI – School of Hotel and Design Management
6 måneder + 6 måneders praktik med løn
SU-godkendt
Heltid
Videregående uddannelse
Caux, Leysin

Om uddannelsen

Tag en diplomuddannelse i hotel management og design i Schweiz

Tag din karriere til næste niveau med en hotel og design uddannelse i Schweiz

Arbejder du allerede i hotelbranchen, og søger du nye udfordringer? Postgraduate diplomuddannelsen i International Hotel & Design Management ved IHTTI er for dig, der allerede har en bacheloruddannelse eller mange års erfaring, og som vil have en unik kombination af teori og praksis, som booster din karriere i hotelbranchen.

Du får et halvt års akademiske studier i hotel management, der giver dig international erfaring inden for både webdesign, human resource management og indretningsdesign. Det klæder dig på til at nå nye højder i din karriere.

Få hjælp til at score din drømmepraktikplads i hotelbranchen

Efter forløbet kan du vælge at tage mellem fire og seks måneders praktik med løn på et 5-stjernet hotel i Schweiz eller resten af verden. Som studerende ved IHTTI får du mulighed for at møde repræsentanter fra toppen af den globale hotelbranche via SEG International Recruitment Forum (IRF). Det giver dig den optimale chance for at score netop det internship i hotelbranchen, som du drømmer om. Det kan f.eks. være:

  • Ved verdens førende hotelkæder
  • På et boutique hotel eller luksus feriested
  • På krydstogtskibe

Dette er blot nogle af mulighederne, og det er dine fremtidsdrømme, der er afgørende. En ting er dog sikkert. Med din postgraduate diplomuddannelse i International Hotel & Design Management vil du have kompetencer, der bringer dig vidt i din karriere i hotelbranchen, og som branchens førende ledere vil stå i kø for at rekruttere. Ved IRF kommer der rekrutteringsfolk fra over 100 hotel- og restaurationsvirksomheder, der skal besætte mere end 2000 ledige stillinger. Det gør det til branchens største rekrutteringsforum. Målt i antal interviews var følgende brands mest aktive i 2015:

De gennemførte flest jobsamtaler ved IRF i 2015 

Tag din hotel uddannelse på engelsk og supplér med fransk, spansk, tysk eller mandarin

Gode sprogkundskaber er afgørende for succes i hotelbranchen. Du skal derfor allerede være god til engelsk, før du starter på din diplomuddannelse i design og hotel management. Al undervisningen foregår på engelsk, så du har mulighed for at finpudse dit engelsk og lære branchens udtryk at kende undervejs. Derudover kan du supplere med undervisning i tysk, fransk, spansk eller mandarin, der alle er vigtige sprog i hotelbranchen.

Kontakt IHTTI - School of Hotel and Design Management allerede i dag og hør mere om dine muligheder!

Ansøgning og adgangskrav

Inden du kan blive optaget på uddannelsen og tage et Postgraduate Diploma i International Hotel & Design Management skal du opfylde et af følgende krav:

  • En relevant bacheloruddannelse
  • Mindst 3 års ledelseserfaring i hotelbranchen

Ansøgere på mindst 21 år foretrækkes, og du skal have bestået en engelsk sprogtest med følgende resultat:

  • TOEFL 500
  • IELTS 5.0
  • OOPT 50+
Der er mulighed for at tage din OOPT (Oxford Online Placement Test) gratis via IHTTI. Du skal medsende en motiveret ansøgning, dit CV og kopi af et gyldigt pas ved ansøgning. Der er studiestart i februar og september hvert år.

Eksamen og diplom

Efter afsluttet uddannelse får du Postgraduate Diploma in International Hotel & Design Management. Fortsætter du med yderligere et års studier kan du opnå en 'MIB Master in International Business in Hotel & Design Management'. Dimittender fra IHTTI og de øvrige skoler i Swiss Education Group avancerer desuden hurtigt i branchen.

Sådan går det dimittender fra SEG skoler

Pris

IHTTI School of Hotel and Design Management opkræver en undervisningsafgift, der inkluderer helpension.

Uddannelsen er SU-berettiget i skoleperioderne, og du får løn i dine praktikperioder. Der er også en række attraktive legater, du kan søge. Hver studerende er unik. Skolen tilbyder derfor personlig vejledning, hvor du blandt andet får det fulde overblik over, hvordan din hoteluddannelse i Schweiz kan finansieres.

Få information

 

Kontaktinfo

IHTTI – School of Hotel and Design Management

Caux Palace
Caux Palace
1824 Caux

 Vis telefonnummer
swisseducation.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - Postgraduate Diploma in International Hotel & Design Management

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - Postgraduate Diploma in International Hotel & Design Management endnu. Bliv den første!