Videregående uddannelse

Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - Master in Hotel and Design Management

Længde
1 - 2 år
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
SU-godkendt
Længde
1 - 2 år
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
SU-godkendt
Få mere information om uddannelsen 👍

Video

Om uddannelsen

Master in Hotel and Design Management

Tag en master i design og hotel management, der er skræddersyet til branchen

Er du på udkig efter en master uddannelse, der er skræddersyet til at bringe dig til tops i hotelbranchen? Så er en Master i International Business (MIB) i Hotel & Design Management ved IHTTI, der er en af de førende hotelskoler i Schweiz, noget for dig. Du får de teoretiske og praktiske redskaber til at få succes som topleder på luksushoteller over hele verden. Uddannelsen er nemlig udviklet i samarbejde med IHTTI's partnere, der repræsenterer den ledende del af den globale hotelbranche. 


Kickstart din karriere

Overvejer du at læse på Swiss Hotel Management School i Schweiz? Så udfyld kontaktformularen nedenfor.

Uddannelsen er designet til dig, der har ambitioner om en succesfuld karriere inden for hotel og turisme. Du får personlig vejledning og mulighed for at tage din SU med til Schweiz. 

Skolen har ansat danske vejledere der gratis og helt uforpligtende kan svare på alle dine spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig.

Udfyld kontaktformularen længere nede for at få styr på dine studiemuligheder i udlandet.

Det lærer du på din hotel og design masteruddannelse

Uddannelsen veksler mellem semestre på skolen og halvårsperioder, hvor du er i praktik med løn på et fem-stjernet hotel, krydstogtskib, feriested eller noget helt fjerde. Praktikken kan både foregå på hoteller i Schweiz og ude i verden. Der er to praktikperioder, så du kan prøve noget forskelligt og på den måde spore dig ind på, hvilken del af den internationale hotelbranche, du vil arbejde i. 

Fokus for de to akademiske semestre er:

  • 1. semester: hoteldrift og indretningsdesign på hoteller
  • 2. semester: strategisk design management og luksusbrands

Via undervisningen og dit designprojekt på 2. semester, får du kompetencer, der er i høj kurs i hotelbranchen. Du lærer nemlig at udtænke designkoncepter i luksusklassen og føre dem ud i livet. Du får med andre ord helt styr på hotel og design management på både strategisk og operationelt niveau. Du vil derfor opleve, at du er eftertragtet i branchen - og du vil hurtigt kunne avancere til de absolut mest attraktive stillinger.

Sådan går det dimittender fra SEG skoler 

Find dit drømmejob på IRF - hospitality branchens største rekrutteringsforum

Både når du skal finde det internship og det job, du drømmer om, får du et forspring som studerende ved IHTTI. Du får nemlig adgang til IRF, der ikke blot er et eksklusivt rekrutteringsforum forbehold studerende og dimittender fra skoler inden for Swiss Education Group. Det er også hospitality branchens største af sin art, hvor førende hotelkæder og andre hospitality brands samles for at finde de rette kandidater til mere end 2000 ledige stillinger.

Arrangementet løber over to dage og giver dig adgang til jobinterviews, seminarer og intensiv networking.

Sæt dit fingeraftryk på fremtidens luksushoteller

Masteruddannelsen giver dig en international design og hotel uddannelse, der gør dig i stand til at sætte dit fingeraftryk på indretningen af fremtidens luksushoteller. Du kan starte på masteruddannelsen i hotel og design management to gange om året i henholdsvis februar og september. Kontakt IHTTI - School of Hotel and Design Management allerede i dag for mere information!


Kickstart din karriere

Overvejer du at læse på Swiss Hotel Management School i Schweiz? Så udfyld kontaktformularen nedenfor.

Uddannelsen er designet til dig, der har ambitioner om en succesfuld karriere inden for hotel og turisme. Du får personlig vejledning og mulighed for at tage din SU med til Schweiz. 

Skolen har ansat danske vejledere der gratis og helt uforpligtende kan svare på alle dine spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig.

Klik på få information og udfyld kontaktformularen længere nede for at få styr på dine studiemuligheder i udlandet.

Ansøgning og adgangskrav

Inden du kan blive optaget på masteruddannelsen i hotel og design management skal du have en relevant bacheloruddannelse eller mindst 3 års relevant ledelseserfaring. Derudover lægges der vægt på, at du er 21 år eller derover og har gennemført en engelsk sprogtest med et resultat på mindst TOEFL 500, IELTS 5.0 eller OOPT 50+. Sidstnævnte sprogtest kan tages gratis via IHTTI.

Har du allerede et Postgraduate Diploma fra IHTT eller en anden hotelskole i SEG (Swiss Education Group) inklusiv et halvt års praktik, har du mulighed for at starte direkte på 2. semester af masteruddannelsen. Det samme gælder, hvis du har en bachelor i hotel management eller lignende samt mindst et halvt års erfaring som mellemleder i hotelbranchen. Søger du om direkte adgang til 2. semester skal du stadig opfylde sprogkravene.

Eksamen og diplom

Efter uddannelsen opnår du titlen Master in International Business in Hotel and Design Management. Du har også mulighed for at afslutte uddannelsen efter det første år med et Postgraduate Diploma i Hotel & Design Management.

Pris

IHTTI School of Hotel and Design Management opkræver en undervisningsafgift, der inkluderer helpension.

Uddannelsen er SU-berettiget i skoleperioderne, og du får løn i dine praktikperioder. Der er også en række attraktive legater, du kan søge. Hver studerende er unik. Skolen tilbyder derfor personlig vejledning, hvor du blandt andet får det fulde overblik over, hvordan din hoteluddannelse i Schweiz kan finansieres.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - Master in Hotel and Design Management
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
SHMS – Swiss Hotel Management School
Maria Kritikou - Caux-Palace
1824 Coux-Montreux

SHMS – Swiss Hotel Management School

Er du på udkig efter en international hotel management uddannelse, der booster dine karrieremuligheder og klæder dig på til en fremtid inden for ledelse på nogle af verdens bedste hoteller og resorter? Swiss Hotel Management School (SHMS) er et verdensledende...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret