Vis studentum.dk som: Mobile

Akkrediteret konditoruddannelse i Schweiz

Culinary Arts Academy Switzerland
6 mdr. på skole og 6 mdr. praktik med løn
SU-godkendt
Heltid
Videregående uddannelse
Lucerne
Jan, Apr, Juli, Okt - hvert år

Video

Drømmer du om at blive stjernekonditor? Få opskriften på succes med en intens diplomuddannelse i 'Pastry & Chocolate Arts' ved Culinary Arts Academy i Schweiz.

Akkrediteret konditoruddannelse i Schweiz

Konditorutbildning, Culinary Arts Academy

Akkrediteret konditoruddannelse ved Culinary Arts Academy

Drømmer du om en fremtid som stjernekonditor på en femstjernet restaurant eller et luksushotel? Så er dette uddannelsen for dig. Her lærer du alt om moderne trends og avancerede teknikker inden for konditori og desserter i hjertet af Schweiz, der er kendt for at have chokolade og hoteller i verdensklasse. Du kan lade uddannelsen stå alene eller tage den som supplement til en bachelor ved Culinary Arts Academy.

Få opskriften på succes som konditor på campus

Med denne uddannelse får du en intensiv konditor uddannelse, der stiller krav til dig og er perfekt for dig, der vil skille dig ud med din helt egen personlige stil. Du starter med to semestre på campus i Lucerne, hvor alle ingredienserne i opskriften til succes som konditor kommer på plads. Her lærer du om:

  • Chokolade og konditori, bagekunst samt varme, kolde og frosne desserter
  • Trends i schweizisk konditori, sprog og introduktion til branchen

Undervejs kommer du til at arbejde med erfarne konditorer og andre eksperter inden for feltet. De lærer dig teorien og teknikkerne, så du er klar til at mikse alle ingredienserne og udvikle dig som konditor i den efterfølgende praktik.

Fuldend din konditor uddannelse med et halvt års praktik

Når du har gennemført de to semestre på campus, fortsætter uddannelsen med et halvt års praktik med løn. Her hjælper rekrutteringseksperterne ved Culinary Arts Academy dig med at finde dit internship i Schweiz. De står også klar til at hjælpe dig med at finde dit første job bagefter. Her vil du være klar til at indtage en stilling som konditor i et dessertkøkken på et fire- eller femstjernet hotel eller en restaurant i samme klasse. Her er eksempler på restauranger vores studerende har været i praktik hos: 

Job efter din konditoruddannelse

Du kvalificerer dig til 'Swiss Pastry and Chocolate Arts Certificate' og kan forvente at få et arbejde på en 4-5 stjernet restaurang eller i en luksusrestaurang. Du kan også vælge at blive chef, da du har alle forudsætninger med dig. 

Vores rekrutteringseksperter hjælper dig med at finde både praktik og job efter konditoruddannelsen. 

Er du klar til at tage skridtet og starte din karriere som konditor i Schweiz? Kontakt Culinary Arts Academy og hør mere om dine muligheder allerede i dag!

Ansøgning og adgangskrav

For at blive optaget på specialiseringen i konditori og chokoladekunst skal du have en studentereksamen, HF, HHX eller HTX og gode engelskkundskaber.

  • Minimialder: 17 år
  • student
  • CV og personligt brev
  • Kopi af gyldigt pas
  •  TOEFL 500+ eller IELTS 5.0 

Eksamen og diplom

Efter to semestre af 11 uger hver og dit internship opnår du et Certificate in Swiss Pastry and Chocolate Arts

Pris

Uddannelsen betaler du per semester inklusiv helpension, og du har mulighed for at søge SU.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Culinary Arts Academy Switzerland

Culinary Arts Academy Switzerland

Levi Nikitin - Route Cantonale 51
CH-1897 Le Bouveret

 Vis telefonnummer
swisseducation.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Akkrediteret konditoruddannelse i Schweiz

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Akkrediteret konditoruddannelse i Schweiz endnu. Bliv den første!