Vis studentum.dk som: Mobile

Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - Master of Science i International Hospitality Management

César Ritz Colleges
15 måneder + 4 til 6 måneders praktik med løn
Kontakt SU-kontoret på skolen
Heltid
Videregående uddannelse
Brig

Video

Ved César Ritz Colleges i Schweitz får du en hotel management uddannelse, der bygger filosofien bag det berømte Ritz-Paris Hotel. Det klæder dig på til en karriere på luksushoteller i hele verden.

Om uddannelsen

Tag en MSc i International Hospitality Management i Schweiz

Bliv master i turisme i Schweiz og skræddersy din profil

Har du flere års erfaring på ledelsesniveau i turist- eller hotelbranchen, eller har du måske en relevant bacheloruddannelse, og er nu på udkig efter næste skridt? Så er en Master of Science (MSc) i International Hospitality Management ved César Ritz Colleges i Brig måske noget for dig. Her får du en international masteruddannelse i Schweiz, der ruster dig til en fremtid som konsulent eller topleder i turistbranchen over hele verden.

Under uddannelsen har du flere specialiseringsmuligheder. Det giver dig mulighed for at skræddersy din master til den fremtid, som du drømmer om. Det gælder uanset, om du vil arbejde med ledelse, udvikling, uddannelse eller forske i hotel og turisme. Du kan endda bruge uddannelsen som afsæt til en ph.d.

Vælg mellem fire specialiseringer inden for hotel og turisme

Brænder du for turisme, restauration eller forretningsudvikling? I løbet af de fem semestre på 11 uger hver, har du mulighed for at tone din master i hospitality management til dine interesser via valgfag inden for fire områder:

  • International Business - for dig, der vil arbejde med marketing og e-commerce mm.
  • Business Start-Up - for dig, der vil starte din egen virksomhed inden for hotel og turisme
  • Culinary trends - for dig der vil arbejde med ledelse og gastronomi på internationalt topniveau
  • Tourism and Sustainability Management - for dig, der vil arbejde strategisk med turisme

Du kan starte på masteruddannelsen fire gange om året i henholdsvis januar, april, juli og oktober. Det er ikke alle specialiseringer, der udbydes hvert semester.

Supplér dine akademiske færdigheder med et praktikforløb

Den akademiske del af din master i hospitality management varer sammenlagt 15 måneder. Efter de første ni måneder kan du tage mellem fire og seks måneder i praktik med løn. Praktikken kan foregå i Schweiz eller et andet sted som f.eks. Caribien. Her får du en unik chance for at bygge ovenpå dine akademiske færdigheder, inden du skal tilbage til campus i Brig og lave din afhandling.

Opbygning på MSc in International Hospitality Management

Drømmer du om at stå i spidsen for et hotel?

Med dit eksamensbevis fra denne uddannelse har du gode chancer for at gå direkte ud i en lederstilling på et hotel eller resort. Mange dimittender vælger at gå ind i et af de eftertragtede Management Trainee programmer ved førende hotelkæder. Andre vælger en lukrativ karriere på hotelkædernes hovedkontorer.

Vil du vide mere dine specialiseringsmuligheder, og hvordan en master i turisme i Schweiz bringer dig et skridt videre din drømmekarriere? Kontakt César Ritz Colleges og svar på dine spørgsmål!

Ansøgning og adgangskrav

Inden du kan starte på masteruddannelsen i hotel og turisme management skal du være mindst 21 år og have en relevant bacheloruddannelse eller mindst fem erfaring fra ledelsesniveau i hotel- og turistbranchen. Du skal desuden have engelsk færdigheder, der svarer til TOEFL 550, IELTS 6.0, OOPT 70+ eller tilsvarende samt medsende CV, en motiveret ansøgning og en kopi af et gyldigt pas. 

Eksamen og diplom

Efter uddannelsen får du følgende to titler:

  • Master of International Business in Hospitality Management awarded by César Ritz Colleges
  • Master of Science in International Hospitality Management awarded by University of Derby, UK

Pris

Prisen er inklusiv helpension. Du har mulighed for at søge SU i semestrene, hvor du er på campus. Derudover er der mulighed for at søge legater til at finansiere dele af din master i turisme. Skolen tilbyder personlig vejledning.

Få information

 

Kontaktinfo

César Ritz Colleges

Englisch Gruss Strasse 43.
3900 Brig

 Vis telefonnummer
swisseducation.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - Master of Science i International Hospitality Management

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - Master of Science i International Hospitality Management endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 2 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
”Danske talenter, der tænker nyt...
Swiss Education Group

Drømmer du om at blive morgendagens leder i den internationale hotel- og restaurationsbranche? Vi har talt med Niels Ellegaard, der på tredje år arbejder som School Career & Alumni Coordinator ved César Ritz Colleges Switzerland. Her hjælper han blandt andet danske studerende med at skabe deres karriereplan og finde de rette internships og ikke mindst det første job i en spændende karriere.

Læs mere