Vis studentum.dk som: Mobile

Dekoratøruddannelsen - Online

Susanne Stauns Dekoratørskole
Erhvervsuddannelse
Fjernundervisning

Om uddannelsen

dekoratøruddannelsen - online

Tag Dekoratøruddannelsen - Online hos Susanne Stauns dekoratørskole

Vil du gerne arbejde professionelt medindretning, dekoration, styling og visuel merchandising? Så er den online dekoratøruddannelse det rette for dig!

Uddannelsens indhold

Susanne Staun Dekoratørskole tilbyder en 1-årig dekoratøruddannelse, hvor der lægges vægt på elevens kreative tankegang og nytænkning.

Uddannelsen er en erhvervsrettet faglig arbejdsmarkedsuddannelse, der har til formål at udbygge, forbedre de erhvervsmæssige kvalifikationer hos hver enkelte elev.

På Dekoratørskolen lærer du alt, hvad der er at vide for at kunne arbejde inden for dekoration/visual merchandising/indretning og udvikle din kreative side. Vi klæder dig på med viden, værktøjer, praktiske øvelser og forretningsudvikling, så du er i stand til at løse alle typer for opgaver indenfor det kreative arbejde.

Dekoratørbranchen er hele tiden i udvikling, og derfor gør vi meget for hele tiden at have fingeren på pulsen.

Hos os lærer du at sætte ord på dine kreative idéer, så du forstår at omsætte dem til virkelighed altså, både visuelt og verbalt. Vi har et team at dekoratører som også lærer dig, hvordan du skal præsentere dig for nye virksomheder og butikker igennem en kreativ personlig gennemslagskraft.

Skolen tilbyder en uddannelse, hvor vi veksler meget mellem teori og praksis. Du modtaget undervisning på skolen samtidig med undervisning når vi er hos virksomheder. Der vil være hjemmearbejde hver uge på skolen, som vil blive gennemrettet af vores undervisere.

Dit udbytte af uddannelsen

Skolen giver eleverne mulighed for at deltage i et arbejde, hvor praktik og teori går op i en højere enhed. Det betyder, at du lærer at arbejde selvstændigt som dekoratør - og du bliver godt rustet med kreative ideer.

Vi samarbejder dagligt med erhvervslivet, og vi har fingeren på pulsen og følger de forskellige tendenser i branchen. Dekoratørbranchen er hele tiden i udvikling, og derfor gør vi meget for hele tiden at have fingeren på pulsen.

Når du afslutter uddannelsen hos os, så er du uddannet til at løse opgaver som dekoratør, stylist eller visuel merchandiser.

På uddannelsen vil du bl.a. lære om:

  • Dekoration
  • Boligindretning
  • Opstillingsteori
  • Erhvervsindretning
  • Events
  • Visuel merchandising

- og meget mere!

Mange af vores elever starter selvstændigt efter uddannelsen. Da du lærer alt indenfor forretningsplanlægning og hvad der er behov for som selvstændig. Du lærer at udvikle din egen forretning, butik eller  mærke.

Målgruppe

Den online Dekoratøruddannelse hos Susanne Staun Dekoratørskole er til dig som vil arbejde professionelt med det visuelle, det kreative fra et ideoplæg til store projekter i virksomheder eller hos private. Her kan du sidde derhjemme eller tage uddannelsen ved siden af jobbet.

Eksamen og diplom

​Vi afslutter den online dekoratøruddannelse med et eksamensprojekt. Projektet vil blive bedømt af eksterne undervisere fra erhvervslivet.

Efter eksamen vil du modtage et uddannelsesbevis, der viser, at du er uddannet dekoratør fra Susanne Stauns Dekoratørskole.

Eksamen er både skriftlig og mundtlig. Den mundtlige eksamen foregår her fysisk på skolen.

Pris

Kontakt for mere information om Dekoratøruddannelsen hos Susanne Staun Dekoratørskole.

Få information

 

Kontaktinfo

Susanne Stauns Dekoratørskole

Vardevej 7
7100

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Dekoratøruddannelsen - Online

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Dekoratøruddannelsen - Online endnu. Bliv den første!
Åbent hus
april 2021
ma
ti
on
to
fr
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Det siger andre om skolen
Sidse Hempel Hedegaard, Herning

"At gå på Staun dekoratørskole var enormt spændende for mig.


Susanne især er virkelig dygtig til at finde og udvikle ens kreative sider. Susanne og June er så dygtige og inspirerende, og under uddannelsen lærer de en om de mange aspekter der er indenfor faget. Og så får man bare fingrene i det, bli'r udfordret samt får gode kvalifikationer med i bagagen.


Undervisningen var derudover sjov, personlig og fyldt med grin med Susanne og June i spidsen"

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: